Ska prova att skriva av mig lite

Hur ska jag lyckas få dig ur mina tankar? Du har gjort mig så illa, men ändå vill jag ha dig här hos mig. Vill inte att jag ska vilja det! Önskar jag kunde fortsätta mitt liv där det var innan jag träffade dig. Fan kan du inte åtminstone förklara vad som hände, kan bara inte förstå vart allt det underbara tog vägen, hur kan det bara försvinna. Jag gav dig så mycket, och krävde bara en sak, ärlighet. Snälla berätta för mig och låt mig förstå. Det gör så ont.

Kommentarer
Postat av: E.

Jag vet inget om din smärta och har all respekt för om du har det jobbigt. Men jag vill ändå säga att även om du kanske inte kommer att tro mig, så blir man stark av motgångar. Dessvärre tar det lång tid. En kram i all välmening.

2007-05-02 @ 22:38:13
URL: http://nexttowaverleypark.blogg.se
Postat av: Same same ...

hamnade på din blogg genom en annans, började läsa och insåg att det här måste jag läsa från början. SÅ skriver den här kommentaren på ditt första inlägg. Är själv en förvirrad själ just nu när det kommer till en relation. EN kille som bara ur intet dumpade mig via sms fattar fortfcarande inget för en månad sedan allt var bra sen bara tack o hej NU är allt bara en röra vet varken ut eller in vad han vill och jag är så glad att man har vänner att älta o söka tröst hos. :) Funderade först oxå att blogga men köpte en bok o började skriva ner det för hand lite ur åldrigt men ändå e rätt skönt att skriva ner känslor o tankar :)

2007-05-31 @ 18:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0