Något nytt

Har varit med tjejerna på shoppingtur, har nu lite nytt att hänga in i garderoben, och något att ha på mig på min dejt ikväll...

En röst i natten

I natt när jag kom hem från jobbet kände jag mig, som man kan utläsa av föregående inlägg, något deppig. Jag hade just loggat ur datorn och släckt lampan för att sova, klockan var ju trots allt halv två, då ringer telefonen. Personen i andra änden är en nyfunnen vän som jag har lärt känna genom mitt bloggande. I vanliga fall hade jag nog blivit ganska irriterad, det var ju mitt i natten, men när jag hör denna röst något sluddrande av alkohol och med en gullig dialekt från någonstans i norr så känner jag mig inte ett dugg irriterad. Vi pratar om ditt och datt en bra stund, säkert en timme. Sedan somnade jag med ett leende på läpparna.

Nu ska jag till tandläkaren, blä.

Who needs a heart when a heart can be broken

Ensamhet, tomhet, längtan.

Skulle kanske vara bättre att inte ha något hjärta som kan krossas.

Jag tyar inte mer!

image15

Nu är den här, Foppaskjortan alltså. Gjord av en blandning av bomull och samma plastmaterial som Foppatofflorna.

Why God, why?!

Hur mycket har det regnat idag då?



När jag var ute och gick förut såg jag en sån regnmätare på en tomt. Varför har man en regnmätare? Hur spännande är det att veta hur många mm regn som kommer? Jag bara undrar.

image14

Ryggläge

Sov i 13 timmar i natt, oavbrutet.
Har varit och fikat med tjejerna, känns lite skumt utan Sandy, vi har varit riktigt tajta ett bra tag nu så det känns verkligen att hon är borta. Du fattas oss vännen!

Ligger på soffan och tänkte göra det mest hela eftermiddagen, en sån dag i dag.


Piggo

Jag har jobbat 13(!) timmar idag. Först 10 på jobbet, sen 3 hos mamma i butiken. Känner mig ändå ganska pigg, konstigt nog, men jag kommer nog sova gott i natt. Är visst bara ledig en dag och sen på´t igen, men i helgen har jag 3 dagars ledighet, skööönt!

Ska ringa och kolla om jag kan hälsa på mina favvoungar i morgon, jag har ju inte sett dem på över 2 veckor då de har varit bortresta. Behöver deras kramar, skratt och kärlek. Saknar.

Tystnad

Jag och Fikakillen har varit inloggade samtidigt på msn nu i ca en timme, men ingen har tagit kontakt.

IRL

Jag har träffat en bloggare idag, en person vars blogg jag läst i flera månader. Personen läser även min blogg ibland och då och då kommenterar vi varandras. Jag avslöjade mig inte eftersom vi båda har helt anonyma bloggar.
Jag log mot bloggaren, bloggaren log mot mig.
Jag är nästan helt säker på att det var bloggaren som var här på mitt jobb idag, hoppas det för den här personen gav mig ett bra första intryck, och personen vars blogg jag läser tror jag är en bra människa. 

Neggo!

Har just avnjutit en trevlig fredagsmiddag, makaroner med korv, framför tvn.
Blev kallad totalt ointelligent idag av en kund.
Min vän Sandy lämnar stan i morgon.
Jag jobbar hela helgen.

Negativ, jag? Ok, allt är väl inte på topp just nu. Men jag hoppas på att få köpa den fina lägenheten, då har jag i alla fall något kul att se fram emot.

Ingen mer ledighet för B

Blev väckt av telefonen i morse, kaos på jobbet så jag ska dit strax, blev bara en ledig dag då. Egentligen borde jag vara ledig idag med, är riktigt trött, skulle behöva ta en latdag i soffan, men men.

Igår kväll hade jag lite vänner över på middag, blev en lyckad kväll, men med god mat och goda vänner finns det inte så mycket som kan gå fel.

Om jag hinner efter jobbet ska jag kolla på en lägenhet, den är på samma gata fast lite större och med balkong. Jag vill ha balkong!

Om du lämnar mig nu

Han gör det igen, Larsa alltså. Han beskriver känslor med ord precis just så som det kan kännas, och sen en skön melodi till det, mmm.
Den här gången i en duett med Miss Li, jag har inte lyssnat på henne förut, men hon har en skön röst och ibland kan jag ana lite undangömt dalmål vilket bara blir så gulligt.

 "Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
  Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu"

Scary

Jag ska till tandläkaren i morgon och är lite rädd, inte för själva besöket men för räkningen när jag är klar. Det är ju så sjukt dyrt att gå till tandläkaren, och jag vet roligare saker att spendera pengar på...

Ledig i två dagar nu, inte så mycket planerat. Vill att något kul ska hända! Jag vill vara glad, men jag är inte det, jag bara är.

2 1/2

När jag känner mig deppig och inte har lust med något är komedier en bra medicin. En sådan är serien Two and a half men, helt knäpp och med en del töntiga skämt men ibland så kul att jag skrattar högt för mig själv.

image13  


Lying in my bed, I hear the clock tick and think of you

Stod och diskade och tänkte på Fikakillen, jag saknar honom mer än vad jag trodde jag skulle göra, just då spelas vår låt på radion.
 Han har inte hört av sig något mer, ibland vill jag höra av mig till honom, men jag ska inte göra det för jag vet att det inte kommer att kännas bättre av det.

                               Caught up in circles, confusion is nothing new

Shake that ass

Gårdagen kan sammanfattas med fylla och hångel...
Var nog vad jag behövde men är lite sliten idag det blev lite mycket igår om man säger så, hm. Blev en hel del rumpskakande oxå, både på förfesten och på krogen, det var kul.

Med stor möda tog jag mig ut på stan för en fika med en kompis jag inte sett på länge, det var nog ungefär vad jag orkar med idag. Seeg!

Till och med gröna träsktroll får mer kärlek än mig

Har varit hos Hermana ikväll, vi skulle se en film men kunde inte bestämma vilken, det blev till slut Shrek som gick på tv. En söt och rolig liten film med bra filmmusik till.
H blev så trött att hon somnade i soffan, det var nära att jag oxå gjorde det så jag åkte hem.
Nu ligger jag här i sängen tillsammans med ensamheten och tomheten, det känns som att de hälsar på alldeles för ofta nu för tiden.

Citat

Dagens citat: Barnvagnar är som hundkoppel, man behöver båda när man går ut. Fast vagnar är dyrare..
Sagt av min syster.

Ta ännu en liten bit av mitt hjärta

Har hittat en grymt bra låt; En del av mitt hjärta med Caroline af Ugglas, från albumet Joplin på svenska. Måste bara dansa lite och sjunga med, högt.

Systeryster

Min syster är fem år yngre än jag. När jag var tonåring var hon bara en jobbig lillasyster, nu är hon en av mina bästa vänner. Vi bor nästan grannar, en liten park emellan bara, så det är så lätt att bara springa över på en kaffe eller en middag. Vi jobbar på samma företag, men på olika avdelningar och olika tider så vi ses inte så mycket där. Idag när jag har jobbat förmiddag och hon jobbar natt hann vi ses en stund och käka ihop, hon stod för maten som var en riktigt god ädelost- och kantarellpaj, dessert blev det oxå. Tur att jag har henne!

Sårbar

Jag ångrar inte att jag träffade Fikakillen, vi hade ju några mysiga veckor ihop och jag är inte helt förkrossad över att han inte vill ha mig även om jag tycker att det är tråkigt att vi inte hann lära känna varandra mer. Jag tycker om honom och därför är jag ledsen, men jag är nog väldigt sårbar just nu, mycket jobbigt har hänt på sista tiden. Jag känner mig trött, ensam och liten. Vet inte vad jag vill just nu. Orkar bara inte riktigt med något.

Din för evigt, fast på ett annat vis

Kan inte sova. Tankar som snurrar. Tårar som rinner.

Alla som jag tycker om lämnar mig förr eller senare. Varför?

Kaptenen, var är du? Trodde att du alltid skulle finnas här, att du alltid skulle vara min vän. Jag sa alltid din för evigt, och det menade jag, även om det blev din vän och inte din kärlek. Eller kärlek är det, bara en annan kärlek än vi hade tänkt oss. Men du skulle alltid finnas här, vad som än händer. Var är du då? Saknar dig så min vän.

Thinking about you

Igår "råkade" jag skicka ett sms. Till honom. Fikakillen alltså.
Har tänkt så mycket på honom de här dagarna, ville bara veta hur han har det.
Jag skrev typ; Ville bara säga hej. Hoppas att allt är bra. Kram.
Det tog faktiskt bara ca 1 min innan svaret kom, det var ungefär såhär; Hi. Nice to hear from you, I´ve been thinking about you and wondering how you are doing. Hugs.

Han har i alla fall tänkt på mig oxå.

Smärtfri shopping

Idag har jag:

-Fikat
- Varit i 3 glasögonbutiker
-Fikat igen
-Pysslat lite i mammas butik

När  jag vaknade vid sådär 11- tiden hade jag god lust att bara ligga kvar i sängen, trött efter en lång jobbhelg och allmänt omotiverad. Men jag vet att jag funderar alldeles för mycket när jag är hemma, så jag gav mig iväg på stan. Att shoppa med Sandy är inte alltid så kul, hon är väldigt bestämd men samtidigt velig oavsett vad hon ska köpa, och idag var det glajor som stod på inköpslistan. Det gick trots allt ganska smärtfritt, vi hittade ett par billiga bågar som hon verkade helt nöjd med efter att endast besökt 3 olika affärer....

Känner mig lässugen, ska nog beställa lite bra böcker som jag kan softa med nu när hösten börjar närma sig.


Kom ihåg mig då- här finns du kvar

image11

En doft av sommarens sista dagar

Satt ute i parken en stund och filosoferade. 11augusti. Vart tog den här sommaren vägen?
Igår pratade jag med chefen om en till semestervecka, jag och Kitty och Hermana tänkte ta en charter för att slappa lite innan hösten drar igång på allvar, men just den veckan var det omöjligt för mig att få ledigt, typiskt. Sedan händer så mycket annat som gör att vi inte kan åka, ja ja, det blir inget av med den resan.
Hur ska jag lyckas pigga upp mig själv nu när allt känns trist och meningslöst och blä? Kanske ska bädda ner mig i sängen igen och se om det bara försvinner av sig själv. Fast det gör det nog inte...

Sista kvällen

Igår kväll hade vi tjejmys, men ingen vanlig sådan, det här var sista kvällen vi alla är samlade innan Sandy åker. Vi var hemma hos R och satt på altanen och åt tapas. Kändes dock som om stämningen var lite däven, alla bröt upp ganska tidigt vilket inte hör till vanligheterna. Vi pratade inte så mycket om att hon åker, men jag tror att alla tänkte på det.
Jag vet att Sandy inte försvinner, hon finns där men lite längre bort. Mycket längre bort.


Vart tog den där elden vägen?

Varför är det så svårt?
När jag träffade Dig mådde jag så bra, letade inte efter kärleken, var nöjd med livet som det var, men så dök du upp och allt blev jättebra. Sen lämnade du mig och jag mådde skit. Efter ett tag kändes det ganska ok, då dök Fikakillen upp och var bara så mysig och bra. När jag väl börjar känna att det inte är så läskigt längre, att det faktiskt kan bli något, nej då vill han inte mer. Än en gång sjunker jag, inte lika lågt som sist men väl en bra bit ner.
Jag har många saker i mitt liv som är bra, riktigt bra, men just nu känns det som om något fattas, och att det är en kille med stora blåa ögon och ett härligt skratt och mjuka läppar som är som gjorda för att kyssa mig med....

Varför är livet så svårt?


And now it´s gone gone gone

Saknar att längta till vi ses, saknar pipandet i mobilen, saknar att höra hans röst och hans skratt.

Ensamhet.

Någon att dela säng med

Grillkvällen var mysig, men jag åkte hem när det var dax för utgång, inte på partyhumör.
Fick dock med mig en sängkamrat ikväll, det är den här lilla sötnosen som ska sova här i natt. Tindra heter hon.


image10

If you´re lost you can look and you will find me

Vi hann med att få en låt, jag och Fikakillen, Time after time med Eva Cassidy spelades när vi satt en kväll och åt middag ihop, den är så fin.
Är sugen på att skicka ett sms och kolla läget bara, men det är nog bäst att låta bli...
Har hjälp mamma lite i butiken idag, det kom massor av nya fina saker.
Ska iväg och grilla med några vänner snart, de ska gå ut sen men jag känner mig inte alls sugen på det, får se hur det blir.

I don´t feel so great

Fikakillen vill inte ses mer, han har alldeles för mycket att tänka på just nu med jobb, barn osv. Dessutom är han inte redo för ett förhållande än, och när man som vi har setts några gånger och hörs av varje dag börjar det mer och mer gå mot att bli ett förhållande. Typiskt att det skulle bli såhär, det går inte så bra för mig nu...
Jag kan väl inte säga att jag är kär, men jag tycker om honom och vill inte alls avsluta det som vi har börjat, såg fram emot att lära känna honom mer. You are such a great person, and I will miss hearing your voice on the phone, sa han. Jag känner mig inte alls speciellt great just nu, de där känslorna av otillräcklighet börjar komma krypande igen. Jag kommer definitivt att sakna våra telefonsamtal och alla gulliga sms, och de där kyssarna.
Ingen kärlek för B, bara ensamhet.

All by my self..

Fikakillen vill inte fika med mig någe mer:(

Armpuffar och magplask

Igår spenderade jag några timmar på dagen med ett gäng badtokiga sexåringar. Prinsessan har ju fyllt år och hade sitt barnkalas på badhuset, hennes mamma behövde lite assistans så självklart ställde jag upp. Det var sju små tjejer med armpuffar på, de var helt vilda och åkte rutchkana, badade i vågorna och gjorde ett och annat magplask. Vi hade jättekul, men det krävdes full uppmärksamhet för att lyckas hålla reda på hela gänget, jag var ganska slut efteråt.

Idag har jag jobbat förmiddag, sen gick jag hem och tog en siesta. Blev bjuden på tacomiddag hos Kitty, en trevlig avslutning på denna dag.

Balkongfika

Har varit hos systeryster en sväng, där var oxå våra vänner Hermana och hennes kille E. Vi tog en fika på balkongen innan det var dax för Sys att åka till jobbet, en kaffe och lite struntprat är alltid uppiggande!

Har även pratat i telefon med Fikakillen. Han säger att han definitivt vill träffas igen så vi ska försöka klämma in en dejt nu i veckan, trots våra fullspäckade scheman. Han gör mig lite tveksam när han säger att han har så fullt upp hela tiden, men å andra sidan så skulle han väl inte höra av sig så ofta om han inte ville träffa mig, tror jag. Men man vet ju aldrig med karlar;)

Sovdax nu, ska upp übertidigt i morgon.

Ensam är stark?

Känner någon slags ensamhet. Jag vet att jag inte är det, jag har mina underbara vänner som alltid finns här, men ändå så känns det inte helt bra. På senaste tiden har jag spenderat ganska mycket tid själv hemma här i min lilla lägenhet, det är skönt att vara ifred ibland men ibland vill jag vara ifred tillsammans med någon...
Fikakillen och jag hinner aldrig ses, det lilla som jag har träffat honom har varit supermysigt, och ja jag vill ju ta det lungt men det känns som vi skulle kunna ses lite oftare. Ska nog ta och ringa honom ikväll och se vad som händer.
Borde kanska ta och laga lite mat, om jag orkar.

Livsfarliga pingviner

Är efter kvällens bravader en tand fattigare, nästan i alla fall.
Satt hemma hos Sandy och förfestade lite, på bordet fanns en burk salta pingviner, gott tänkte jag och tog en, det skulle jag inte ha gjort! För ett par veckor sedan tappade jag en bit av en tand, den mycket sega pingvinen gjorde nu att resten av tanden lossnade, kvar finns bara en liten liten bit tand. Typiskt, det här kan bli dyrt... Jag vill ju ut och resa för mina pengar, inte gå till tandläkaren, skit oxå!


Kärlek

Så här i pridetider passar jag på att lägga in en blid på en regnbåge.

image9

Regnbågar är vackra och lite mystiska, precis som kärleken mellan två människor.

Och så var de bara fem

Idag har jag jobbat med en av mina favoritkollegor, Hermana, hon är även en av mina bästa vänner utanför jobbet. Jag har det ganska så lyxigt med flera nära vänner på samma arbetsplats men jag jobbar inte alltid med dem och tur är väl det, så att vi inte tröttnar på varandra menar jag.
En annan vän och kollega till mig ska snart lämna stan och flytta ca 40 mil söderut för att plugga, det känns konstigt. Vi har jobbat ihop och umgåtts flera gånger i veckan i flera år men nu är det slut med det. Vårat lilla gäng på sex tjejer som har rest, festat och fikat ihop ett bra tag nu minskar till fem. Du kommer lämna en tomhet efter dig här Sandy, en tomhet som jag inte vill fylla med någon annan eller något annat. Hoppas att vi kommer att ses ganska ofta ändå och att våran vänskap består trots avståndet.

Femton minuter en kvart

Här har det bakats pizza, två stora med köttfärs och grönsaker på, och så har jag även gjort pizzasallad. Nu väntar jag bara på att de ska bli klara i ugnen, sen ska jag mumsa!
Fick en liten dramatisk paus i bakadet då grannens brandvarnare gick igång och en hel drös med brandmän plötsligt befann sig i min trappuppgång, men det visade sig vara falskt alarm som tur var.

Har fått ett antal sms av Fikakillen idag där han förklarar att han gärna vill träffas igen men att han har det lite körigt just nu med jobbet och sonen, jag får väl lita på att det är så och inte förutsätta att alla killar är falska och lögnaktiga, ska försöka i alla fall.

En dålig känsla

Vaknade nyss av ett sms från Fikakillen, han skulle hemskt gärna vilja träffa mig idag men har så mycket jobb att ta igen så det blir ingen dejt. Undrar om det har kommit till en massa jobb sedan vi pratade i telefon igår vid 22-tiden, hm I have a bad feeling about this...

Prinsesskalas

Har hängt med ungarna hela eftermiddagen och kvällen, bus och stoj. Prinsessan blev glad för mina presenter, hon fick tre klänningar (det var ju rea överallt) och en handväska. Lillebror lekte i poolen på baksidan hela dagen, han är galen i vatten.
I helgen är det barnkalas, är bjuden då med, vilken tur jag har va!

I morgon ska jag träffa Fikakillen igen, men det blir tyvär ingen lång dejt då heller för han ska hämta sin son på dagis. Jag tror inte jag är redo för att träffa hans son än, det gick lite väl fort då jag träffade Lilla M och jag vill inte göra om det som hände då så jag tar det som sagt ganska lungt.

RSS 2.0