Lite sliten

Har nu jobbat 50 timmar på 5 dagar, det var tufft, tur att jag är ledig ett par dagar nu.
I morgon ska jag åka och hälsa på Prinsessan som fyller 6 år. Ska ner på stan först och köpa en present, det blir såklart en prinsessklänning. Ska försöka hinna med en fika med mormor oxå, det var ett tag sen nu.

Kaptenen ringde ikväll, vi har inte setts på länge eller hörts av, det var skönt att höra hans röst. Jag tror att hans nya tjej har lite problem med att vi är vänner, det är synd för jag tycker så mycket om honom men jag vill inte förstöra något mellan dem så jag försöker vara lite laid back. Jag har känt honom i tjugo år nu, och vi var ett par i tio år så det är ju inte konstigt att vi betyder mycket för varandra, han är en viktig person för mig och kommer nog alltid att vara det.

Mitt första modebloggande

image8
Mina absoluta favvoskor. Grymt sköna och passar till det mesta. Me like!

Snabba ryck

Kollade in Din blogg igen, oh my god, ni har verkligen flyttat ihop nu. Kan inte låte bli att undra hur det hade gått om vi hade flyttat  ihop, du ville ju det efter typ tre veckor, jag är riktigt glad att jag var smartare än så men tänk att du inte lärde dig nåt av det som hände. Faktiskt så hoppas jag att det kommer bli bra för er, för lilla Ms skull!

Ska träffa Fikakillen igen på torsdag, mmys...

Tråkigt

Känns tråkigt nu. Är trött efter att ha jobbat, måste gå och lägga mig tidigt eftersom jag jobbar morgon i morgon, kan inte träffa Fikakillen på länge för våra scheman synkar inte. Tråk!!

Vad är det för en dag...

Jo idag är det mammas födelsedag. Blev bjuden på god födelsedagsmiddag efter jobbet. Jag och Sys hade köpt mamma en kamera i present, mycket uppskattat.

På jobbet hände en lustig sak idag, träffade ett par i min egen ålder och jag tyckte mig känna igen tjejen så väl men kunde inte placera henne. Efter ett tag säger killen att han känner igen mig, vi hade tydligen gått i samma klass i lågstadiet i Dalarna, jag frågar då tjejen om hon var från samma stad eftersom hon verkade så bekant, men nej det var hon inte. Killen pladdrar på om mig och han kommer ihåg alla möjliga saker medan jag inte har en aning om vem han var, varken till namn eller utseende. Jag nämner igen att jag tror att jag träffat tjejen, hon berättar då att hon är skådespelerska, såklart hon var ju med i en film jag såg för ett tag sen. Har dock fortfarande inte kommit på vem killen är och undrar hur han kan minnas så mycket, det var ju faktiskt 20 år sedan...

Mersmak

Mmm, hade en mycket trevlig dag idag. Synd bara att dejten var tvungen att sluta så tidigt, han har en massa jobb som måste vara klart i morgon så det blev ingen myskväll ihop:(
Vi har spenderat dagen med att kolla in lite museum, kyrkor och parker som han ska recensera i en guidebok om Stockholm, vi var dock inte så engagerade hela tiden och det blev en hel del pusspauser. Hoppas han fick lite att skriva om i alla fall, tror inte turisterna som ska använda boken är så intresserade av vilka ställen i huvudstaden som passar bäst för hångel...eller det kanske de är förresten!
Ser redan fram emot nästa gång vi ska ses, hoppas det inte dröjer allt för länge.

Spår

Ser verkligen fram emot att träffa Fikakillen imorgon igen, hoppas att han känner likadant. Har lite svårt att slappna av vad gäller honom bara, jag går liksom och väntar på tecken till att han inte ska vilja träffa mig igen, typ vad lång tid det tog innan jag fick svar på smset, vad betyder det. Å andra sidan om han hade varit för på så hade jag nog backat ur direkt. Jag vill leva i nuet, inte analysera allt och inte känna oro över saker och ting.
Jag har helt och fullt kommit över Dig, har inga som helst varma känslor kvar, men det som hände har satt sina spår i form av osäkerhet, jag känner att jag har svårt att lita på andra människor och att jag inte gärna öppnar mig för andra så som jag har kunnat förut.

Igår kväll läste jag igenom min blogg från början, oj oj vad dåligt jag mådde för ett par månader sedan och jag trodde verkligen att det alltid skulle kännas så, att det aldrig skulle bli bättre. Jag minns att jag hade ont, fysiskt ont i hjärtat och en stark känsla av hopplöshet och förtvivlan. Det är klart att jag är rädd nu för jag vill aldrig känna så igen, men jag vet att risken finns om jag börjar tycka om någon, så vågar jag det?

Den nya människan

Såg en film ikväll, Den nya människan. Den är verklighetsbaserad och handlar om tvångssterilisering i 50-talets Sverige, klart sevärd. Den tar upp en viktig del av Sveriges historia som jag tror många inte ens har hört talas om. Gripande, bra skådespeleri och åter igen en film som berör.


Har även myspratat lite i telefon med Fikakillen.


Det var länge sen sist

På torsdag ska vi ses igen, jag och Fikakillen. Det är synd att vi har så olika scheman och att vi bor så långt ifrån varandra, nu var det ju typ två veckor sen vi sågs sist. Han har visst mycket jobb att ta igen efter sin semester förra veckan men jag hoppas att det inte står ivägen för vår dejt. Shit, det här är inte bra, jag ser verkligen fram emot att träffa honom igen, det är läskigt. Jag måste ligga lågt nu, inte bry mig för mycket, inte låta mig bli sårad igen.

Sann glädje?

Har uppdaterat mig på Din blogg, måste ju kolla vad du pysslar med... Verkar som du har haft en tuff helg med stulen plånbok, besök på akuten mm. Det sägs ju att skadeglädje är den enda sanna glädjen, men jag vet inte, känner mig varken glad eller ledsen för det, mest likgiltig. Likgiltighet är i det här fallet bra, ja det känns bra att inte bry sig!


Blueberrypie

Har haft en riktigt skön ledig helg, synd att den snart är slut. Igår morse blev jag väckt halv nio av Prinsessan, då åt vi en mysig frulle framför tvn sen gick vi en promenad och köpte glass och lekte i en lekpark. Lite senare när Prinsessan hade åkt hem satte jag igång med att baka en blåbärspaj. På kvällen var jag bjuden till en jobbarkompis och alla skulle ta med sig något att äta, min paj blev en hit. Hade en riktigt trevlig kväll med massor av god mat och många skratt.
Kom nyss hem från stranden nu och borde ta ett krafttag och städa lite, det ser ut som en orkan har dragit fram i min lägenhet, men det var ju bara en femåring...

Prinsessan och jag

Sitter här med Prinsessan brevid mig i soffan. Hon ska sova här, mysigt. Är så glad att hon vill komma och hälsa på mig, hon är så härlig. Vi packade bilen med badgrejor och några vänner och stack iväg till ett badställe idag, det var något kallt men Prinsessan tvingade mig att hoppa i spat. Sen har vi ätit pizza, lekt lite i lekparken och nu sitter vi och tittar på tecknat. En sak som är bra med Prinsessan är att trots sin ålder, hon är 5 år, så sover hon oftast länge på morgonen, precis som jag. Annars brukar ju barn ha en tendens till att vakna tidigt.

Fikakillen har kommit hem från sin resa nu, men jag har blivit uppdaterad med både sms och mms de här dagarna,hmm är nog dax att ta en ny dejt snart.

Barbatoast

Oj,oj, är alldeles jättetrött, det är jobbigt att jobba...

Tänkte visa en bild på något som gör mig glad:
image7
Min fina brödrost!
Rostar supergoda mackor till mig varje morgon, tur att jag har den.

Första dagen

Jaha, då var första dagen efter semestern avklarad. Hade en bra dag på jobbet, men nu är jag trött, har ju unnat mig många sovmornar under semestern så det var lite ovant när klockan ringde i morse.
Det här var även första dagen för mig som avdelningsansvarig, tycker själv att jag gjorde ett bra jobb!

När vi rör varann

Har nyss pratat i telefon med fikakillen, nu kan vi inte ses på ett tag för han ska till Danmark. Det är bra för jag vill inte stressa in i något nu, men shit vad mysigt det var att ha honom här hos mig. Det är också mysigt att det piper i min mobil lite då och då, sms som; Thinking of you och Kisses to you är väldigt trevliga att få.
Han har en liten son på 1.5 år, har sett foton och han är jättesöt men det dröjer nog innan jag träffar honom, vill inte göra samma sak som sist. Tänker på Lilla M då och då, hoppas hon har det bra lilltjejen.

Bröllop igen!

Dejten var riktigt lyckad! Vi började med en fika i stan och sen tog vi en tur med min bil till en mysig plats vid havet, det regnade såklart då men det var inte så illa i alla fall. Åt en supergod middag på ett mysigt ställe vid vattnet och sedan blev det ett glas vin hemma hos mig. Dejten avslutades med frukost i morse...

Har varit på bröllop idag, fint var det men festen var sådär. Satt brevid värsta stekaren och jag kände inte så många där, ja ja har varit med om värre.

Eftertänksamhet

Jag hatar saker som går sönder!
Sladden till min dator har varit glapp i nu ett tag och idag slutade den att funka överhuvudtaget. Nu måste jag ringa, skicka in och greja, jobbigt. Men jag borde få en ny på garantin, den är bara ca ett år gammal.

Imorgon är det dejtdax igen, lite pirrigt, men kul, men läskigt, men spännande osv...
Vi  har dock pratat en hel del på msn och telefon så det känns som om jag känner honom litegrann.


Kollade på the Pursuit of Happyness idag (ja jag satt mitt på blanka dagen och tittade på film men det är ok för jag har semester), en sorglig film som fick mig att tänka efter lite. Vi borde tänka efter lite mer, hur bra vi egentligen har det; lägenhet, bil, bra jobb, bra vänner. Filmen säger oxå att det kan vara värt att kämpa, hur hopplöst det än kan kännas. Ge inte upp, och du kommer att få det du kämpat för tillslut!


Det har inte samma charm att raggla hem klockan fem

Igår spenderade jag dagen hos familjen med alla barn, kul och mysigt som alltid.

På kvällen var det några från jobbet som skulle ut och äta, det var trevligt. Vi kom fram till att så mycket konstiga saker som händer på vårat jobb händer nog ingen annan stans...
Jag och en kompis gick vidare för att dansa lite, men sen blev vi tötta och åkte hem vid halv ett, shit jag börjar verkligen bli gammal...

Gråa dagar

Nu har jag exakt en vecka kvar av min semester. Känns inte som jag har gjort någonting.
Min plan var att inte göra någonting förutom att ligga på stranden och ha det bra, jag har inte legat på stranden en enda dag! Blä för den här sommaren.

Har smsat och msnat lite med fikakillen, nu vill jag träffa honom och lära känna honom mer. Tre dagar kvar till nästa dejt, hoppas den blir lika lyckad som den förra....

How romantic is that!

image6

Med den här utsikten kysste han mig, fikakillen alltså, det var romantik!

Stora glassar

Jag blev kidnappad igår. På eftermiddagen får jag ett telefonsamtal från en kompis som säger att jag ska skynda mig ut, de står tydligen utanför min port. Jag som är i full fart att städa iklädd min pyamas slänger på mig första bästa kläder och kilar ner. Det regnar och mina två vänner sitter i bilen så jag hoppar in i baksätet, då kör de iväg och vägrar berätta vart vi ska, ut på motorvägen, in på slingriga skogsvägar osv. Efter en ganska lång bilfärd hamnar vi i Söderköping och äter världens största glassar, det var jättemysigt och gott, synd bara att jag såg ut som om jag just klivit upp ur sängen och att det var fullt av folk där....

Skit oxå

Dejten imorgon är inställd, han skulle vara barnledig men blev inte det. Känns tråkigt, hade sett fram emot att träffa honom.
Vi ska ses på fredag istället, men det är ju jättelångt till fredag.

Energi

Fick plötsligt ett massa energi till att städa och rensa och fixa och dona. Kan ha att göra med att jag får besök imorgon...
Pratade på msn igår kväll ett par timmar, vi har visst mycket att prata om. Fikakillen är amerikan, vilket ibland resulterar i roliga språkförvirringar, han är väl ungefär lika bra på svenska som jag är på engelska, så vi byter språk då och då för att det ska bli rättvist, haha.
Ser fram emot morgondagen, men är lite skraj oxå.

Mer än fika?

Jobbat hela dan hos mamma, ja jag har ju semester så jag borde kanske göra annat men jag lät min mor ha sin första lediga dag på väldigt länge, det tror jag hon behövde.

Det har pipit lite i min mobil under dagen, den trevliga personen som jag fikade med i går vill ses igen. Jag vill oxå det, men samtidigt är jag livrädd. Tänk om det skulle visa sig att vi vill mer än att fika ihop, vet inte om mitt hjärta skulle klara av att gå sönder igen. Jag vet, jag går händelserna iförväg. Chilla B, chilla!
Han är supertrevlig och rolig och har fina ögon...

En trevlig fika

Tog en tripp med bilen för att hälsa på mina vänner som bor några mil norrut, vilket visade sig bli ganska intressant....
Hade en jättemysig dag igår som innebar långlunch i solen, lekstund med lilla pojken och sen grillkväll.
Det intressanta började idag kring lunchtid, hade då stämt träff med en person för en fika. Personen var väldigt trevlig att fika med, kan hända att vi kommer dricka kaffe ihop fler gånger.

Glöm det

Har haft en mysig dag med mina tjejer, vi har mest ätit och pratat såklart.
En av mina vänner är ofta osams med sin kille, de tjafsar om onödiga saker. Varför undrar jag, varför bråka med någon man tycker om?

Ingen av mina teorier om dig verkade stämma, nu bloggar du igen, men det handlar inte så mycket om kärlek längre. Tror nog att jag ska sluta läsa din blogg nu, det börjar bli dax att glömma dig helt, så som du har gjort med mig.

Mina älskade ungar

Nyss hemkommen från min "andra familj", den med alla barnen.
Egentligen så är det Kaptenens (mitt ex) familj, hans bror, svägerska och brorsbarn. Men under vårat tioåriga förhållande blev de även min familj och kommer alltid att vara det. Jag var så rädd att förlora dem när jag bröt med Kaptenen, men nu vet jag att jag inte kommer att göra det, någonsinn.
Tack för att ni finns och låter mig vara en del av er underbara familj.

Ask me if I care...

Oj vilken seg dag, men det får man ha ibland.
Gick upp tolv, satt i pyamasen till tre(!), gick över till syrran och sen tog vi en sväng ut till kompisen på landet. Vi gick en skön promenad och spanade in folks hus och trädgårdar. Det var sjukt mycket sniglar där, uhh, äckligt.

Nu har du inte skrivit på din blogg på en vecka, hm, jag undrar varför. Förut stod det något nytt om hur kära ni var varje dag. Har du redan dumpat henne? Eller hon dig? Eller har ni åkt till Vegas och gift er (skulle inte bli förvånad, du är ju inte direkt den som vill gå sakta fram)?
Den viktigaste frågan är nog; Varför bryr jag mig??

Nothing else matters

Bröllopet var verkligen lyckat! Bruden var så fin, vädret helt ok, maten god och musiken bra.
I mitt tal till brudparet citerade jag några rader ur en Metallicalåt, fick en rolig kommentar av en tjej efteråt; Jag blev förvånad att du läste från den låten, du ser ju ut som en typisk Marit Bergman-tjej.  Har knappt lyssnat på Marit Bergman alls...

Det är svårt att inte tro på kärleken efter en sån här dag.

Äkta kärlek finns, bara inte hos mig, inte nu.


RSS 2.0