Nånting att tro på, nåt som tar mig upp en bit över noll

Har varit hos mina favoritungar idag, det är Lillebror ett år, Prinsessan fem år, Stora tjejen åtta år och Stora killen elva år. Alltid fullt hus där, men ett härligt fullt hus. Lillebror kan gå nu, tiden går så fort. Prinsessan sa; Jag älskar dig, det värmde otroligt. Hoppas att jag hinner med att skaffa en egen liten skrutt innan det är försent....

Jag behöver lite tro, hopp och kärlek. Jag behöver det nu.

Sen du var här

Jag har nu kommit en lång bit på vägen att komma över dig. Det som jag har svårt att smälta nu är att det känns som om du tycker illa om mig, som om du vill glömma att jag någonsinn funnits och som att det vi hade inte betydde någonting för dig.
Idag på stan träffade jag din bästa kompis, hon hälsade lite tvekande och skyndade snabbt iväg. Vad har du sagt till henne egentligen? Hon och jag kom bra överens och jag trodde nog att hon skulle stanna och prata lite, det var ju ett tag sen vi sågs sist, men nej då hon gick bara, varför?

Blev inte mycket shoppat idag, men en skön dag på stan med sköna vänner i alla fall.

Fylleblogg igen

Go-cart gänget träffades igen några timmar senare för middag och öl. Blev lagom mycket för mig den här gången, det spelades bra musik så en hel del dans blev det och inga katastrofer...
Kom till den punkten då jag kände att antingen går jag hem nu eller så blir jag asfull, gick hem.

Fick många kommentarer om mitt nya, tio kilo lättare utseende, känns bra.
Såg en nytagen bild på dig på din blogg, du har visst gått upp några kilon, ha. Inte för att jag bryr mig (bara lite kanske).

Äh, sovdax!

Baby you can drive my car

Hemma från go-carten. Det var askul och jag hade bästa tiden! Ok, jag ska vara ärlig, jag hade bästa tiden för att det blev fel med tidtagningen, annars hade jag kommit sist... Vi var tre tjejer och sex killlar, typiskt att alla vi brudar kom sist, hade varit bra om någon av oss kunde knäcka grabbarna. Men vi har ju kvällen på oss att knäcka dem på annat sätt, he he. Är hemma för att vila upp mig och svida om, sen blir det god mat och öl.

En favorit

image4image5

Det är inte ofta jag lägger ut bilder här, men den här lilla tjejen är en av mina favoriter. Var och hälsade på henne och hennes mamma idag, hon är ju bara för söt!

Har varit och ätit en suverän middag med fisksoppa, rökta räkor och cheesecake, mmm.

I morgon är det go-cart som gäller, vi får väl se hur det slutar...


Jag tycker det liknar nån sorts sjuk typ av tragikomik

Nu har du åkt med Malin till dina föräldrars stuga men det känns inte längre som om jag vill att det skulle vara jag som  var där med dig, faktiskt. På era bloggar står det nu att ni älskar varandra, ja men vafan ni har ju känt varandra i snart två veckor så varför inte....

Det finns en anledning till att jag har lust att kontakta dig igen, min repiga bil. Det verkar konstigt att du skulle ha glömt bort den, och har du inte det är det väldigt dålig stil att bara strunta i det! Har inte bestämt mig för hur jag ska göra med det.

Har pysslat i mammas butik i dag. I morgon ska jag softa lite, har ju faktiskt semester!

När det blir varma sommardar

Hemma igen efter en mysig helg vid havet.
Det känns alltid lite extra ensamt när jag kommer hem efter att ha varit iväg några dagar, ingen som har saknat eller väntat på mig.
Förutom att vädret var sådär har allt varit toppen, vi var ett gäng på 11 pers plus två småttingar, mycket skratt, grillning, lekar och lite alkohol oxå.
Idag har jag badat för första gången, lite kallt men ändå skönt. Hoppas att det blir lite mer sol och bad nu under semestern!

Har fått höra att min bästa egenskap är att jag är stark, men det känns inte alltid så...

Slutet är nära

Sju arbetstimmar kvar innan semestern!!
Fick jobba över idag, har just kommit hem efter en riktigt hård dag. Hoppas det blir lugnare i morgon annars kommer jag vara helt slut på midsommaraftonskvällen.

Sticker iväg i några dagar nu. Önskar alla mina bloggvänner en härlig midsommar!

När sommaren kommer, bättre dar min vän

Har två arbetsdagar kvar innan semestern. Jobbar tyvär midsommarafton, men efter jobbet bär det av till stugan vid havet där mina vänner väntar. Ska vara där några dagar och festa, mysa, leka, sola och bada, blir nog en bra start på semestern.
Har annars inget planerat för mina tre lediga veckor, ska nog mest lata mig. Hoppas det blir fint väder, då ska jag åka och bada med mina favvoungar. Skulle vara kul med en liten resa, får se om någon vill haka på nånstans.
Jag vill ha kul nu, och vara glad! Nu får det vara nog med depp från min sida känns det som. Go B!

I don`t wanna die, but I ain`t keen on living either

Jag tror att du förvränger saker i dina tankar. Antingen låtsas du som om jag aldrig funnits eller så har du fått för dig att jag är en dålig människa, att du tycker illa om mig. Spelar den någon roll vilket, njae tveksamt. Egentligen borde det inte spela någon roll vad du tycker och tänker alls, varför känns det som det gör det då?

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik

Känner mig bortglömd. Stackars dumma lilla mig.

Usch!

Jag blir nästan äcklad. Det låter som om hon har flyttat in hos dig, och man kan läsa om era semesterplaner. Sjukt. Jag mår illa!!

R e s p e c t

Hon är ganska söt Malin. Endast 22 år, ser faktiskt lite yngre ut. Undrar om hon vet vad det innebär med en kille som har barn. Enligt din blogg verkar hon praktiskt taget redan ha flyttat in hos er.
Hon har oxå en blogg, där kallar hon lilla M för prinsessa.
Du pratade alltid om respekt för andra människor, men vart är din respekt för mig och för din dotter?

En av mina vänner blev lämnad av sin pojkvän idag efter fyra år. Önskar jag kunde vara ett bättre stöd, men det känns som om jag inte orkar peppa,har inget bra att säga när jag själv mår som jag gör. Hoppas hon förstår.

Hur märkligt kan man må

Shit, det här är ju inte klokt! På din blogg finns nu bilder på lilla M och Malin, du har alltså presenterat din andra nya tjej för din fyra åriga dotter, fyra dagar efter att ni träffats. Med mig tog det exakt lika lång tid. Under "jag gillar"  i din presentation är mitt namn utbytt mot hennes och du skriver långa inlägg om hur kär du är precis som du gjorde med mig. Helt sjukt är det, hallå det har inte ens gått två månader! Och lilla M, stackars söta lilla M, hur många flickvänner ska du låta henne träffa, hon måste bli ganska förvirrad, jag hoppas att hennes mamma säger ifrån snart.
Det gör ont, så ont, men jag börjar förstå att det inte hade blivit så bra som jag trodde, du är inte så bra som jag trodde du var.
Min kärlek till dig börjar försvinna, jag vet inte om jag överhuvudtaget tycker om dig längre. Du vet att jag läser din blogg, det känns som du vill såra mig med flit. Som om det var jag som gjorde något fel. Du ville att vi skulle vara vänner, och jag trodde att vi skulle det, men det gör jag inte längre. Du vet inte vad vänskap är, och jag tror knappast att du vet vad kärlek är.

Jag är rädd

Pratade med en vän idag om otrohet, svek och oärlighet. Det är skrämmande att det finns så mycket av dessa ting. Varför håller människor på att såra varandra så?
Kan man lita på någon?

Jag är tveksam över om jag kommer att våga öppna mig för och lita på någon igen, någonsinn.


Jag skiter i livet

Ännu ett inlägg på din blogg om henne. Du är kär och hon är den mysigaste. Du skulle lika gärna kunna kopiera dina gamla inlägg om mig och bara byta namn...
Jag vill bara skita i allt nu, orkar inte mer.

Glömd?

Känner mig så lurad nu! Du dumpade mig för att du (enlgt din blogg) inte läkt alla sår från ditt förra förhållande. Det har inte ens gått två månader sedan dess, du kan omöjligt ha kommit mycket längre nu, eller? Vem ljuger du för?

Semester om en vecka, ska du göra allt med Malin som vi skulle gjort, ta med henne till dina föräldrars stuga, åka och bada med lilla M och allt annat som vi planerat.

Har du glömt mig nu?

It´s raining now more than ever

Jag fixar inte det här. Jag vet inte vad jag ska göra, har panik, orkar inte. Det gör bara ont, ont, ont!
Var så nära att plocka bort dig från min msn, men det går inte. Vill inte läsa din blogg, men jag kan inte låta bli.

Historien upprepar sig

Du gör det igen, fast inte med mig. Läste på din blogg att du är kär igen, i Malin. Det gör så ont att veta allt allt det underbara som vi hade gör du om med henne nu. Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka synd om henne, hur ska det gå om några månader när du fegar ur, jag vet ju inte att du kommer att göra det men det känns troligt.
Hur ska du göra med lilla M, ska du låta henne lära känna och tycka om Malin precis som med mig?
Ska Malin få träffa din familj efter bara ett par veckor precis som jag fick?
Hoppas att du tänker efter mer den här gången! Efter bara ett par dagar sa du till mig att du var kär i mig, och jag trodde dig, du trodde nog oxå på dig. Hur många hjärtan ska du krossa i din kamp att komma över ditt förra förhållande?

Underbara Älskade

Har just gjort klart min lilla musiktävling som jag ska hålla i på möhippan i morgon. En av mina barndomsvänner ska gifta sig, så vi ska leka och busa lite hela dagen och sen grilla, mysa och dricka vin på kvällen. Känns som det kommer bli en rolig dag!

Jobbade min sista förmiddag idag, pust, alltid lika jobbigt att gå upp tidigt. Sen sov jag en stund, det var nice. Gick över till Kitty och åt en riktigt god pastasallad och kollade på filmen Underbara älskade. Kan verkligen rekomendera den, en svår och tung film, men bra! Kände mig dock lite låg efteråt, fast det är ju inget ovanligt nuförtiden...


Jag är så dum

Jag vet att det bara gör mig ledsen, men jag kan inte låta bli, jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv. Jag pratade med dig på msn. Det blev bara några få meningar om vad du har gjort och hur semestern ska spenderas, sen orkade jag inte mer.
Nu sitter jag här och gråter igen.
I lördags blev jag dissad av Kaptenen oxå, jag trodde aldrig han skulle låta någon komma emellan det vi har men hans nya verkar inte så glad över våran relation, så då ignorerar vi B. Vem behöver mig? Vad duger jag till?
Ingen och inget.

Amor Vincit Omnia

Kärleken övervinner allt.
Vet inte om jag kan tro på det, jag vill men det går inte.
Jag är en ganska enkel person, gillar inte komplicerat skit. Rak och ärlig ska man vara. Och tycker man om någon så säg det, visa det och sen kan väl allt vara bra,eller?
Alla säger att du blev rädd. Jag säger att du är komplicerad och förvirrad.
Jag är ledsen. Så ledsen.

Lite suddigt

Oj vad full jag var igår, lite för full. Det var jobbfest som var ganska trevlig, hoppas bara jag inte gjort bort mig helt, vissa stunder av kvällen är lite suddiga. Det slutade inte helt lyckat heller, jag fick sällskap hem av en kille som inte borde följt med mig, och jag borde inte låtit honom göra det. Det var visserligen mysigt, jag behövde lite uppskattning och det fick jag, men det var nog ganska dumt av oss.

Idag har jag varit jättebakis. Hade vår vanliga söndagsfika med tjejerna och sen har jag mest sovit och slappat.

I am so lost without you

Har fått tillbaka min kamera som har varit på lagning i typ två månader, hittade massa bilder på minneskortet på dig och Lilla M, fina bilder som gjorde så ont att se. Jag undrar om du någonsin har ångrat dig och om du då skulle våga berätta det för mig. Ibland vill jag bara ringa dig och säga att jag saknar dig. Kan fortfarande inte se vad som var fel, vi var ju så bra du och jag. Det var ju så jävla bra!

Kom änglar

Har använt mig av en hel del Lars W citat här, han är så bra på att sätta ord på känslor och beskriva precis hur det känns. Låten Kom änglar är som tagen ur mina tankar;

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet.
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna.
Och den uppgivna röst som jag nyttja så illa fick du att försvinna.
Och jag somna den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.
Men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria.
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon.
Och de himmelska ben som jag ville förtära, de gick därifrån.
Så kom änglar. Kom älvor. Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överallt, och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis,
det fryser nu sakta till is.
Natten som kom sov du vaken och drömde om allt som vi kunnat göra,
om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt och nån att beröra.
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken,
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten,
jag liksom föll över kanten.
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick,
allt jag hade förstorat.
Så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans,
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nån annanstans.

Det är så jag har känt i sex veckor och fortfarande känner.

Tengo la camisa negra

På din msn står det But why? Jadu, det undrar jag med...

Ska på skolavslutning och studentfirande i morgon, inget att ha på mig, för man kan ju inte ha svart ju. Gått igenom hela garderoben, shit oxå. Har inte riktigt fattat att jag har minskat med två storlekar, inget från förra året passar, dags att shoppa tror jag.


Det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel

Vad väntar jag på? Varför ger jag inte upp? Även om du kom till mig nu så skulle det inte gå. Jag vill ha det som var då, men det finns inte mer. Hur ska jag inse det? Jag vet redan det men ändå så vill de tankarna inte försvinna. Tiden har gått, men mina sår är kvar. Kvar för att stanna?

Ingen tro, inget hopp och ingen kärlek alls

Det känns inge bra nu. Du gav mig falska förhoppningar i förra veckan med ditt sms, jag försökte förtränga det men lite hopp väcktes nog i alla fall. Har inte hört nåt mer från dig, så nu är jag där med tomhet och hopplöshet igen. Såg en ny bild på Lilla M på din blogg, det gjorde ont.

Har solat idag så nu ser jag ut som en kräfta, lyckat, jag lär mig aldrig....

Mys med tacos och Alfapet

Spenderade hela dagen hos mina älskade ungar, de är fyra barn och så var deras två kusiner där, snacka om full fart. Lillebror tog sina första steg idag, fyra något ostadiga men dock steg.
Prinsessan fick för sig att hon skulle flytta hem till mig, mest för att man får så god frukost och glass när man vill. Hon packade tandborste, pyamas och några nallar i en låda, men det slutade med att hon bestämde sig för att bo kvar hos mamma och pappa ett tag till, jag kan ju tycka att det är något tidigt att flytta hemifrån då man är fem...
Blev bjuden på tacos hos några vänner ikväll, vi tog en promenad genom stan efter middagen och sen spelade vi ett parti Alfapet, en mysig kväll.

I´ll be right here waiting

Då var den helgen över, pust, den blev lång. Hade inte världens bästa dag på jobbet idag, men nu är jag ledig två dagar igen. Det konstiga är att jag oftast känner mig mer deppig när jag är ledig, kanske för att ledighet betydde att träffa dig och det såg jag alltid fram emot. Nu känns det mest tomt och ensamt.
Känns som om jag går och väntar på något, men jag vet inte riktigt vad.

I morgon ska jag åka och hälsa på mina små pluttar igen, har inte sett dem på över en vecka, saknar!

Little Miss Sunshine

Jobbade idag när det var så fint väder, i morgon med och då ska det vara ännu varmare, typiskt. Hoppas det håller i sig ett par dagar till, är ledig måndag och tisdag.
Gick hem lite tidigare än planerat, stack iväg och handlade och lagade hamburgare. Hade några tjejer här på middag, vi såg filmen Little Miss Sunshine. Den kändes seg i början men det visade sig vara en jättemysig film.
Solsken ute och på tv, mörka  tunga moln inom mig.

Snälla sluta nu

Hela kvällen i går gick åt till att fundera.
Innan jag skulle sova loggade jag in mig på msn, det tog ca tre sek sen skrev du Hej, tack för smset. Hallå, det var ett grattis på födelsedagen, hur många tack ska jag få för det? Vi pratade lite och sen var jag tvungen att kommentera att jag tyckte att du hade formulerat dig lite skumt, ditt svar; jag blev glad.
Kan du vara snäll att sluta förvirra mig. Kan du vara snäll att sluta göra mig illa!

RSS 2.0