Kom ihåg mig

När du står ensam kvar på tå
När ytan inte går att nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du står på toppen och tittar ner
När det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

Här finns du kvar


Hopp och kärlek

Idag var jag ledig från jobbet, men så värst ledig har jag inte varit. Började med en föreläsning på jobbet klockan nio, den var intressant och lärorik, sen har jag jobbat i mammas butik under eftermiddagen. Butiken är nu fylld med tomtar, stjärnor och snögubbar, och det säljs mycket av dem redan.

Jag och Han som jag tycker om ska gå ut och äta snart och mysa lite.
Under hela december ska jag bara jobba kvällar, så vi kommer endast kunna ses de dagar jag är ledig och då får vi passa på att mysa lite extra.

Har bokat en resa nu som han ska få i födeledagspresent. En helg i Valencia bli det, på ett mysigt spahotell, hoppas han bli glad åt det.

Jag tror att jag har hittat rätt nu. Hoppas det är så!

I´ve got all my sisters with me

Igår hade vi mysmiddag med tjejerna. Mycket trevligt var det. Vi är inne i en period nu när alla är inne i sitt och vi ses inte så ofta, men det är väl så det är ibland. Synd att Kitty och Sandy inte var med...

Sandy har nu äntligen hittat en egen lya i Göteborg, så det blir till att planera in en tripp dit och hälsa på när hon inte är inneboende längre. En roadtrip med brudarna kan ju inte bli annat än supernice!

Skrämmande

Det här gör mig så rädd. Tro kan bli till något riktigt läskigt.

Dyyrt

Idag ska jag lämna in min bil på service. 5000 kr fattigare så här en månad innan jul, känns sådär... Det är sjukt dyrt att vara bilägare, men det känns som ett måste för mig med mina arbetstider, har ingen större lust att promenera till bussen vid fyra snåret på morgnarna eller från bussen efter midnatt. Så det är väl bara att betala och vara glad, eller nåt.

Utvecklad

Jag är så trött nu för tiden. Kommer knappt upp ur sängen och vill bara sova mer.
Jag vet att det till viss del har att göra med mina arbetstider, supertidiga mornar ibland och sena kvälla ibland, kroppen mår nog bäst av regelbundenhet. Dock känns det som att jag inte har några alternativ, jag vill ju inte sluta på mitt jobb.
Hela december ska jag endast jobba kvällar vilket känns skönt, fast lite tråkigt oxå att aldrig vara ledig på kvällarna.
Idag ska jag på utvecklingssamtal med min chef, alltid bra att få höra om hon och jag har samma åsikter om mitt arbete.

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Jag och Han som jag tycker om har träffats i snart tre månader nu.
Allt är bra men ibland kommer den där rädslan över mig, jag vet ju att saker och ting när som helst kan förändras, jag är helt enkelt livrädd att bli sviken igen.
Vi är ganska lika Han och jag, känslosamma och öppna, båda pratar gärna om känslor vilket jag tror är bra. Det här kan nog bli riktigt bra, jag vill att det ska bli det!

Juleklappar

Måste börja  fundera över julklappar, det är ju snart bara en månad kvar. Har köpt två bra saker till min syster, det är av någon anledning alltid lättast att köpa till henne. Vad köper man till sin nya pojkvän då? Och vad köper man till sin nya pojkvän i fördelsedagspresent när han fyller jämnt på nyårsafton?? Tål att tänkas på...

En konstig värld vi lever i- ingenting blir som man tror

Kärlek som gör mig lycklig.

Andra saker som gör mig ledsen.

Vackra flingor

Stora vackra flingor av snö faller från himlen.

Synd att det bara blir plask när de kommer till marken...

Tiden räcker inte till

Varför går de lediga dagarna så fort?!
Har längtat efter den här helgen när jag och Han som jag tycker om skulle få tid för varandra, och så springer tiden bara iväg.
Igår var vi på bio och såg Solstorm, helt ok film, lite Beck/Wallander över den. Vi åt även en god middag på ett mysigt hak, och strosade lite i affärer.
I dag har jag jobbat några timmar hos mamma, och snart kommer mamma och Syss på middag. Vi ska bjuda på lax med täcke av fetaost och pressad potatis till det.
Dax att gå ut i köket då...

Tröttmössa

Jag försov mig i morse, blev väckt av min chef 04.40, skulle ha varit på jobbet i 10 min redan då.... Nå ja, det händer inte ofta i alla fall, och det är tufft att gå upp 03.20, lätt hänt att bara slå av larmet.

Idag är det Sandys födelsedag, vi har firat men på 40 mils avstånd med hjälp av msn. Jag , Kitty och C satt hemma hos mig och åt tårta, synd bara att vi inte kunde bjuda födelsedagsbarnet.
Det som blev över av tårtan ska jag ta med mig till jobbet, kanske det kan hjälpa mina kollegor att glömma bort min lilla incident i morse, det har blivit en del pikar idag nämligen.

Ska sova nu, klockan ringer om ca 5 timmar....

I like big butts and I can not lie...

Har haft en tung helg på jobbet, mycket stress och saker har inte riktigt gått som det borde. Dessutom var det en elak tant som var arg på något som inte jag hade med att göra, men hon tog ut det på mig och skällde ut mig efter noter och sa sen att jag hade stor rumpa (!) vilket definitivt inte hade med saken att göra. Idiot!

RSS 2.0