B is back in town!

Har haft en kul och mysig tripp till Bremen. Vi var 6,5 brudar som gav oss ut på detta äventyr, halvan är våran favvobäbis som nu har hunnit bli nästan sex månader.
Bremen är en ganska liten stad men vi lyckades shoppa endel i alla fall...
Vi bokade ett billigt hotell som visade sig vara superfint med god frukost och sköna sängar, och så har jag vaknat på morgnarna av gurglande och da da och det första jag sett när jag öppnat ögonen är världens finaste tandlösa lilla leende.

Ett spännande möte

I lördags kväll var jag bjuden på middag hos Han som jag tycker om, då fick jag träffa hans barn. Buspojken är fem år och var till en början väldigt blyg men det gick över efter ett tag. Hästtjejen är tio och störtskön, vi spelade kort och hade jättetrevligt.  Hon sa senare till sin pappa att det var kul att jag hade hälsat på!


Nu har jag semester i en vecka, så skönt!


Har du problem eller?

Hörde några kloka ord idag;
                                                            There are no problems, only solutions.

En ny stad

Har haft fullt upp denna vecka trots att jag var ledig från jobbet onsdag och torsdag, har hunnit med att träffa mina favoritungar, hjälpt mamma i butiken och så har jag pussats med Han som jag tycker om.
Nu jobbar jag hela helgen men sen har jag en veckas semester, då ska jag åka till Bremen med mina tjejer. Vet inte så mycket om den staden men hoppas det finns bra shopping och mysiga restauranger, alltid kul att upptäcka en ny stad.
Magen är bättre, men inte helt bra, hoppas det är borta till tisdag då vi åker.

Jag tror att jag sakta börjar se en kontur

Det känns lite bättre nu, kanske  jag fick rätt medicin den här gången, eller kan det vara tranbärsjuicen som jag har hinkat i mig. Det spelar ingen roll vilket, huvudsaken är att det går åt rätt håll.

Jag har fått en glad nyhet. En av mina bästa vänner som flyttade till en annan stad för några år sen ska flytta tillbaka, dessutom har hon hittat en lägenhet i mina kvarter, yes!

Inte alls roligt

Har fått ny medicin, det gamla hjälpte inte, snälla säg att det går över nu. Det här är inte kul!

Inget krångel

Igår träffade mina vänner Han som jag tycker om, vi hade en mysig kväll med vin och pizza. Hoppas att han gillade dem och att de gillade honom, det kändes bra i alla fall.
Mitt magont verkar inte vilja ge med sig, ska ge det idag oxå sen ringer jag vc igen. Orkar inte med en massa krångel, vill att det bara ska försvinna. Nu!

Äntligen fredag

Har ont i magen i dag med men nu har jag ätit penecilin i ett dygn så det borde bli bättre snart.
Om några timmar ska jag åka till han som jag tycker om, han ska bjuda mig på middag och pyssla om mig, mmm.
Jag hoppas på att kunna presentera honom för några vänner i helgen, jag vill att alla ska se hur bra han är!

En lång väg

För länge sedan var jag sjuk, väldigt sjuk.
Jag var 22 år, skulle just börja plugga, hade världens bästa pojkvän och allt var toppen. Började allt oftare ha ont i magen, ett ständigt tryck som bara blev värre och värre. De läkare som jag träffade hade olika teorier om muskelinflammationer mm, provade en hel rad olika läkemedel som inte hjälpte alls. Blev sjukskriven, var ständigt ledsen och orolig, sov inte, åt inte och fick mer och mer ont. När jag hade varit hemma i över ett halvår och var i så dåligt skick och hade gett upp hoppet om att få mitt liv tillbaka så hade jag turen att träffa en underbar läkare som genast tog tag i mitt fall. Allt gick väldigt snabbt med skiktröntgen och titthålsoperation, där hittades en cysta som satt väldigt illa till och klämde några nervtrådar som var helt söndertrasade. Efter två operationer var cystan borta och nervtrådarna kapade och jag kunde börja leva igen. Min kropp var dock i ett så dåligt skick att det tog mig lång tid att komma tillbaka, totalt var jag sjukskriven i 2,5 år.
Jag önskar ingen att vara med om något liknande, det var en fruktansvärd tid, speciellt att inte veta vad som var fel och känslan av att ingen riktigt förstår eller tror på att man har så ont.
Trots allt det hemska fick jag med mig några bra saker efter detta, jag har lärt mig så otroligt mycket om min kropp och om hur psyke och fysik hör ihop och påverkar varandra, min syster var en av de som ställde upp för mig och vi fick en jättefin kontakt (innan träffades vi knappt alls), jag har oxå fått andra värderingar om vad som är viktigt i livet och lärt mig att inte orora mig för småsaker.

Nu sitter jag här med min urinvägsinfektion som antagligen går över efter ett par dagar, kan dock inte låta bli att känna oro, det gör jag alltid när jag får ont i magen. Då kommer minnena tillbaka, och paniken, låt mig aldrig uppleva något liknande igen.


Aj!

Har drabbats av urinvägsinfektion, inte kul alls! Har inte bestämt hur jag ska göra i morgon, vara hemma från jobbet eller bita ihop? Karensdag är ju aldrig bra så jag försöker nog pallra mig iväg.

Stå upp!

Har varit på ett möte på jobbet nu på kvällen, jag kan aldrig sluta att förundras över folk som har så mycket åsikter om allt i vanliga fall sitter där i tystnad. Om de ens kommer till mötet.
Som jag ser det är det här vi har vår chans att påverka och att göra oss hörda. Hur kan man gå omkring och gnälla på saker om man inte ens gör ett försök att göra det bättre, om chefen får veta att flera tycker att något är dåligt är ju chansen betydligt större att det sker en förändring än om hon tror att det bara är en persons åsikt.
Konflikträdsla kallas det, och det gör mig upprörd. Stå för vad du tycker och kämpa för det du tror på. Kom igen people!

Är det inte fredag snart?

Han som gör att jag går omkring och ler mest hela dagarna har två barn, en son på 5 år och en dotter på 10 år. Den här veckan bor de hos honom vilket betyder att vi inte kan ses, eller ja vi tycker båda att det är en bra idé att vänta med att presentera dem för mig. Vi ska inte ses förrän fredag, och det kan säkert vara bra att få längta lite, men hur sakta kan tiden gå egentligen?!

Tro, hopp och kärlek

Jag har varit med om något fint idag. En av mina bästa vänners dotter har blivit döpt, det var ett helt vanligt svenskt dop i en svensk kyrka. Vad som inte var helt vanligt var att mer än hälften av gästerna har en annan religion och ett annat ursprung. Det var en vacker syn, en kyrka full av människor med olika tro, olika utseende men med samma glädje och kärlek. Precis som det ska vara. Jag tror att det finns hopp för vår värld!


Det sägs att långt där nere i djupet
På botten av den sjön
Finns en silverskatt som glimmar
Och den är din i natt, så slumra in och dröm

Fem fingrar ska skydda dig
Ett är månen
Ett är solen
Ett är Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dig till ro

En bra början

Jaha, då är det dax att gå till jobbet snart då, jag har verkligen ingen lust att jobba i helgen, det finns flera andra ställen som jag vill vara på.
Veckan som gått har varit helt suverän, jag har spenderat nästan varje kväll med någon som jag börjar tycka om på det där speciella sättet. Vi har skrattat, pratat, myst och bara njutit av varandras sällskap, det här känns riktigt bra!

Idag har jag spelat badminton med Kitty och C, det var ett tag sedan jag gjorde det sist, så vi får se hur mycket träningsvärk jag har i armen i morgon... Kul var det i alla fall, och nu känner jag mig riktigt pigg, bra att börja dagen med lite motion.

Den där blicken som får mig ur balans

När han tittar på mig sådär, när vi skrattar ihop, när han kysser mig...shit alltså!

Ingen bloggskiva för B

Jag vill gå på bloggskivan på lördag, men jag kan inte. Har inte lyckats få ledigt från jobbet, skit oxå. Fröet, Hanna, Therror, Bling och alla andra, jag vill träffa er ju, hoppas det blir fler skivor!

Ska ta mig en middagslur nu, har inte sovit så mycket de senaste dygnen....

Jag vill dansa!

Satt hos en kompis och kollade på Eurovision Dance Contest igår, åh vad jag älskar dans!! Jag önskar jag hade lite mer regelbundna arbetstider så att jag kunde gå lite kurser, vill lära mig alla möjliga olika danser. Nu dansar jag bara när jag går ut och hemma för mig själv...

En vinnare?

Jaha då var jag där igen, en lyckad dejt igår kväll och han vill ses igen. Jag som skulle vara själv, läka mitt hjärta helt och hållet och bara bry mig om mig själv. Ska jag utsätta mig för risken att bli sårad igen? Jag vet att man måste våga för att vinna och det här kan ju vara vinsten jag har väntat på, men det kan oxå vara ännu en nitlott.
Den här killen är dessutom något äldre än mig, en si sådär 10 år, är åldern ett problem? Nej det tror jag inte att det är, om man inte gör det till ett problem.

RSS 2.0