Far far away

Har bokat en resa till Bali och Kuala Lumpur. Det är nästan 5 månader kvar, behöver komma bort nu, långt bort. Eller hitta hem. Jag har inget hem just nu.

Många soffor

Har beställt en ny soffa idag. Min tredje på ett år.... Dyrt blir det att köpa nya möbler hela tiden. Jag behöver även köksmöbler, madrass, lampor, micro mm, allt har jag gjort mig av med på ett eller annat sätt. Dessutom måste jag beställa nytt bredband, telefonabonnemang och göra en ny adressändring och inget av det är gratis.

Jag kan inte säga att jag ångrar dessa 8 månader, jag har haft en underbar tid med Han och barnen. Jag förstår bara inte. Kan inte förstå. Vill inte förstå.

Ingenting

Idag skulle vi haft min födelsedagsfest. Istället packar jag mina saker i lådor.
Jag får  min lägenhet den 15 maj. Tills dess vet jag inte. Jag vet ingenting.

Vad har hänt?

För två veckor sedan kom Han hem och sa Vi måste prata. Det betydde att det är slut. Orsak är att han inte kan leva i ett förhållande och att han inte vet om han älskar mig.
Jag mår inte bra, inte alls.


Jag har hittat en ny lägenhet, en hyrestrea ganska centralt. Där ska jag bo själv och börja om på nytt igen.


Jag fyllde 30 år igår.


Jag blundar

Dina löften håller sanningen varm i hjärtat som brann
Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa lusten att andas

All you need is love

Jag har förlorat allt.

Slut

Han som jag älskar älskar inte mig längre.

Lite stöd

Jag kämpar. Kämpar med hemska magsmärtor ibland, dov molande värk ibland. Kämpar för att passa in i min nya familj, från ett singelliv till familj med två barn och villa är inte alltid enkelt, kämpar för att hinna med saker som jag gjorde  i mitt "gamla" liv. Snart börjar jag på min nya tjänst på jobbet, en sak till att kämpa med. Jag skulle behöva lite stöd.

Vad köper man i present till sitt ex som fyller 30?

Bara bra..eller?

Allt är toppen, har fått nytt jobb, jag har träffat mannen i mitt liv, våren börjar komma, men... varför känns ingenting riktigt bra.

RSS 2.0