Tjejjul

I morgon kväll samlas alla mina favvotjejer för traditionellt julfirande. Vi ska äta tapas, mysa, byta julklappar och skratta, jag längtar. Det är allt för sällan som vi alla kan ses nu för tiden, med olika skiftgångar, familjebestyr och studier gäller det att planera för att alla sju ska kunna träffas.

Klappar

Jag har fått fina julklappar i år, bla 2 turkosa Margareteskålar, ett förkläde, presentkort på kläder, presentkort på naglar/hår, en film, snö, godis, en almanacka, örhängen och ett halsband.

Jag har även fått något annat, något fint.

God jul

En klapp kvar att köpa, den tänkte jag klara av innan jobbet idag.
I morgon ska jag jobba i butiken på förmiddagen och sedan hälsa på min morfar på kyrkogården. Julmiddagen blir hos mamma och efter det födelsedagsfirande hos ex-svågern. En traditionell jul, för mig i alla fall.

God jul alla bloggisar!

Full rulle nu

Helgen har mest handlat om att slå in paket i mammas butik. Full fart skulle man kunna säga utan att överdriva det minsta. Full fart blir det nog oxå på jobbet idag och i morgon. Nu längtar jag efter juldagen då jag är helt ledig.
Några julklappar har jag kvar att köpa, känner lite stress som gnager, men ska försöka klara av det innan jobbet idag.


Skilda världar

Kan kärleken övervinna allt?

Panik

Nyårsmaskerad. Inte långt kvar. Har inte den blekaste om vad jag ska klä ut mig till. Förslag?

Borta

Jag har tappat bort fjärrkontrollen till tvn. Vad ska jag göra nu? Typ gå fram till tvn för att byta kanal?

Tandlöst

Jag var barnvakt igår kväll, åt två underbara små skruttar. Pojken är snart fem år och lilltjejen bara åtta månader. Vi åt pankakor, öppnade julkalendern och läste böcker. Sedan somnade de utan allt för mycket krångel och jag fick känna mig som en bra barnvakt när mina vänner kom hem och deras barn sov som små änglar.
Ett leende med en endaste liten tand får mitt hjärta att smälta som inget annat.

Ledarskapsutbildning

I två dagar har jag varit på kurs. En kurs utformad speciellt för arbetsledare på det företag jag arbetar. Vi var 12 personer från olika avdelningar som fick dela erfarenheter, reflektioner och kunskap med varandra.
I förra veckan fick vi fylla i ett formulär med frågor relaterat till vårat ledarskap, efter det fick vi en profilbeskrivning enligt "disc-metoden", mycket intressant, jag är en typisk i-person och jag är villig att hålla med om det mesta i min beskrivning.
Vi har tränat konflikthantering och kommunikation med både kunder och kollegor. Jag har lärt mig en hel del om mig själv och mitt sätt att arbeta, och lärt känna flera nya människor som jag tidigare bara hade namn och ansikt på.
God mat fick vi oxå. Så jag kan bara sammanfatta med att jag har haft två bra dagar.


Jag bara undrar

Är jag värd att bli lycklig?
Kommer jag att få uppleva äkta kärlek igen?
Kommer jag våga lita helt och fullt på någon igen?
Vad är meningen med livet?
Kan någon älska mig, hela mig, för den jag är?


När tankarna tar över allt

Jag har fått mycket att fundera över.
Min hjärna är fylld av tankar på tro, hopp och kärlek.

Min fredag

Vaknade kl 7 av att det ringde på dörren, en snubbe som skulle kolla mina element fick se mig yrvaken i pyamas. Vaknade igen kl 9 av att samma kille ringer på dörren, det blev en repris av 2 timmar tidigare. Tur att jag gick upp då för han kom en timme senare och ringde på igen, då var jag i något bättre skick.
En trevlig lunch med trevligt sällskap:)
En soft eftermiddag med bloggar och slökollande på tv varvat med besök i tvättstugan.
Vad kvällen har att bjuda på återstår att se.

Mycket jobb nu

Jobbet tar upp stor del av min tid nu, och när jag är ledig jobbar jag i mammas butik. Inte mycket ledig tid alltså, men jag gillar mitt jobb just nu, speciellt vissa dagar.
Nästa vecka ska jag på kurs i två dagar, det handlar om ledarskap. Som förberedelse har jag fått fylla i ett formulär med frågor om hur jag är som ledare, det är nog nyttigt att tänka efter ibland och inte bara köra på.

Det gör ont i mig att läsa detta

Hur kan någon göra något så hemskt?

Freedom

 Hanna skrev; Grattis, du är fri. Och så känns det faktiskt. Jag är äntligen fri!

RSS 2.0