Idde och Anna

Fyra dörrar till min syster


Lite skit i hörnen

Min gamla lägenhet är nu städad, kontraktet är påskrivet och vi ska till banken på torsdag. Känns skönt, speciellt nu efter två dagars städning. Jag som trodde jag var renlig av mig, men efter att ha dragit fram spisen och städat bakom elementen börjar jag tveka... Nu är det rent i alla fall.
En vecka kvar till Barca!

Endometrios

Har läst lite om det efter mitt läkarbesök i måndags, inget botemedel finns men min läkare tror att jag kan bli bättre med hjälp av ett annat starkare p-piller.

Känner mig tom. Händer det här mig? Jag skulle ju börja mitt nya bra liv nu.


En kärleksgåva

image18

Den sitter perfekt på min hand. Tack min älskade!


Feberblogg

Inte mycket positivt just nu, ligger hemma med feber och ont i hela kroppen. Jag har varit sjuk mycket på sista tiden, känns inte bra och dessutom är det dyrt att vara hemma från jobbet, men vad gör man. Har sovit större delen av dagen och ska nog fortsätta med det.

Har en bra sak på g, Barcelona med brudarna om några veckor, shopping, shopping, shopping, I like!

Trött

Jag är så trött. Vill bara sova.
Vill vara pigg. Och glad.

Jag fattar inte

I lördags var det fest, Han som jag tycker om och tre av hans vänner har fyllt år och ordnade en gemensam fest. Det var ganska lyckat trots endel missöden, en kille halkade omkull och gjorde illa sig ordentligt så han blev hämtad av ambulans och sen var det lite hångel och otrohet.
Vad är det med folk när de dricker? Hur kan man sätta hela sitt förhållande på spel för ett fyllehångel, jag har svårt att förstå. En kille hånglade helt öppet trots att han är gift och att stora delar av hans frus familj var med och såg allt. Pinsamt och hemskt!

RSS 2.0