...men det är nåt som gnager ändå

Livet som sambo är härligt, hade glömt hur skönt det är att alltid ha någon att krypa ner i sängen brevid varje kväll och det är kul att planera inrednig ihop, igår beställde vi en ny soffa.
Veckan när barnen är hemma går i ett, full fart hela tiden och inte mycket tid över till annat, men den är mysig.

Är remitterad till Kvinnokliniken, hoppas det inte dröjer allt för länge, har mycket oro inom mig just nu.

En underbar helg

Valencia var helt underbart, sol och nästan 20 grader varmt var precis vad jag behövde. Vi åt god mat, strosade i affärer, spaade lite på hotellet och hade supermysigt. Vi tog även en tur till havet och kände på vattnet och promenerade längs stranden. Vill ha mer!

Panik

Jag blir rädd, ledsen och orolig när mitt onda inte går över. Tankarna vandrar några år tillbaka i tiden, till något jag aldrig vill uppleva igen. Stundtals känner jag mig nästan panikslagen, hjälp!

España

Det var uvi, har fått medicin och är hemma från jobbet för att kurera mig. Hoppas det går över fortare än förra gången, då fick jag ju byta penicillin efter några dagar.
Om en vecka bär det av till Spanien och då vill jag ju vara frisk.
Har ytterligare en resa till Spanien inplanerad, Barcelona i mars med tjejerna, ska lägga in om semester i nästa vecka, hoppas jag får ledigt.

Inte igen!

Har ont i magen och feber, känns som en urinvägsinfektion är på g igen, skit oxå!

Idag har jag varit barnvakt åt Lillebror, Prinsessan och Stora tjejen. Det gick bra förutom några små missöden...Lillebror är ett och ett halvt nu och vildare är någon annan unge, när vi var i affären fick han tag i ett ägg som han kastade i golvet, sedan när vi var hemma ropade Prinsessan på mig att jag skulle komma fort, då satt han på (!) strykbrädan med hela sig full av sköljmedel, till saken hör att dörren till tvättstugan var stängd men han hade lyckats släpa dit en pall från köket och tagit sig in ändå.
Ligger på soffan och pustar ut nu efter en hård dag.

Så här är det

Jag och Han som jag tycker om ska bli sambos, vi ska börja med att jag flyttar in i hans villa och se om det känns rätt för oss båda att bo där tillsammans. Just nu känns det superbra, vi ska börja flytta lite saker i helgen. Så från etta i stan till villa blir det. Vi har pratat om det här ett tag nu och på julafton bestämde vi oss för att nu kör vi!
Hans barn är positiva till det vilket känns asbra, men lite läskigt är det ju att bo ihop med två barn.

Igår fyllde min kärlek år. Han blev supernöjd med min present, resan till Valencia, så om två veckor ska vi göra våran första resa ihop.

RSS 2.0