Ett brev

Jag har skrivit ett brev till Han. Jag kände att jag måste förklara hur jag känner.
På sista tiden har jag känt det som om Han undviker mig men när vi väl ses känns det bra och jag märker ju hur Han trivs i mitt sällskap. Han har sagt att han är rädd att jag ska tro att han vill ha mig tillbaka om jag märker att vi har det trevligt när vi ses.
Nu har jag skrivit helt ärligt att jag inte tror och inte vill att vi ska fortsätta där vi slutade, jag skulle aldrig kunna lita på honom igen. Men jag känner ändå att jag inte vill vara glömd av honom eller av barnen. Jag vill att vi ska kunna vara vänner, jag hoppas att det går, jag vill bara inte förlora honom helt.
Det blev ett långt brev.
Till svar fick jag ett sms där det stod Jag har läst. Kram.

Katastrof

Har varit vid havet idag, suttit på en klippa och svalkat mig i Östersjön ibland, hittade ett ställe utan en massa elaka alger.

Jag tänker mycket på hur det var då, när allt var bra. För det var bra. Jag kommer ihåg ett par gånger då Han berättade att Han var orolig för att jag skulle lämna honom. Att kärleken bara skulle försvinna eller att jag skulle tröttna på honom. Han sa att om det hände skulle det vara katastrof för tre människor. Jag tror att man kan kalla det här för en katastrof, det har gått ca 3 månader och jag har fortfarande så ont i hjärtat.

Grattis mamma

Idag är det mammas födelsedag, vi var där och grillade förut. Jag har jobbat i mammas butik hela helgen för att hon skulle få vara ledig, det var riktigt tråkigt, inte mycket folk på stan, alla är väl och solar och badar.

Lördagkvällen spenderades hemma med ett par vänner, vi satt mest på balkongen och pratade om livet.

Jag känner mig rastlös och frustrerad, vill liksom bara skrika, aahhhhhh!!

Födelsedag med kinamat

Igår var jag och hälsade på familjen med alla barn, jag låg mest och guppade på en madrass i deras pool.
Kaptenen var med, jag har saknat honom. En kram från honom och alla problem i världen känns som bortblåsta. Jag är glad att vi är vänner, synd bara att hans flickvän inte uppskattar vår vänskap. På sätt och vis förstår jag henne, jag är ju hans ex, men det är över fyra år sedan vi gjorde slut och vi har varit bra vänner sedan dess.

Idag är det Hästtjejens födelsedag. Jag åkte dit på eftermiddagen med en present, hon övertalade mig att följa med dem ut och äta ikväll, det blev kinamat. Det är så konstigt, när vi är tillsammans alla fyra känns det som vi är en familj, som om vi hör ihop.Fast jag hör inte till den familjen längre.
Han ville betala min mat, men jag avböjde.

Det steker

Idag har jag varit i solen nästan hela dagen. På förmiddagen låg jag vid havet och stekte, tog mig till och med ett dopp. Eftermiddagen spenderades i trädgården med en bok och kaffe. Sedan kom Kitty på middag, jag serverade pasta med tomatig salamisås.

I morgon kommer Han hem från Gotland. Vi har inte hörts av alls på en vecka nu. Undrar om Han har träffat en ny kärlek där...

Tummen mitt i

Fan! Jag blir så jävla arg! Har försökt mig på att skruva upp lite hyllor som jag köpte igår, det blir snett, fel höjd och instabilt. Måste be om hjälp. Jag vill ju klara mig själv ju! Vem ska hjälpa mig? Kaptenen, Svågern, pappa?
Arg och ledsen...

Shopping

Har varit på IKEA idag. Min lägenhet börjar nu likna ett hem, det känns inte helt färdigt än men idag har jag kommit ytterligare en bit på vägen.
Råkade även köpa två par skor idag.

Jag har visst blivit faster oxå.
Jag har en bror som jag inte har träffat på många år, han gifte sig i vintras och nu har de fått en liten pojke.

Svarta moln

Regn ute, regn inne, regn i hjärta, regn i sinne...

Grymt bra dansfilmNamnbyte

Jag och Kitty funderade igår på att byta namn, bara sådär, bara för att. Hon skulle i så fall byta till Skrållan och jag till Consuela. Vi får se om det blir något av...

I morgon åker Han till Gotland på våran semester, fast nu är det bara hans semester.

Full fart

Har varit barnvakt åt min lilla gudson idag. Han är två år nu och det är full rulle hela tiden. På fredag ska jag dit igen, då är hela syskonskaran hemma dvs alla fyra, då blir det inte en lugn stund.

Nu har jag Kittys hund här, hon sover mest, ska nog släpa ut henne (och mig själv) på en promenad snart.

Jag har ingen ork, ingen energi och ingen vilja.

Samlag?

Sitter och läser bloggar med tvn på i bakgrunden, det är födelsedagsfirande för kronprinsessan. Snubben som pratar på scenen sa samlag i stället för samlad, hi hi.

I can´t close my eyes and make it go away

Första semesterdagen. Har ingen aning om vad jag ska göra i tre veckor.
Den här sommaren skulle ju bli så bra.
Det känns inge bra.

Nytt liv

Han hör inte av sig längre, jag är glömd.
Han har flyttat nu och börjat sitt nya liv.
Undrar om Han har någon ny i sitt liv.

Jag har inte glömt.

Rock on

Helgen har gått fort.
Lördagen jobbade jag hos mamma och på kvällen var det party. Hermana och CK hade fest med tema hårdrock. Blev full, småhånglade lite med en arbetskamrat och råkade skicka ett sms mitt i natten till Han.

Igår sov jag halva dagen och sedan blev det pizza och film med tjejerna.

En vecka kvar att jobba, sedan ledig tre. Det ska bli skönt att ha semester men det känns samtidigt lite tråkigt, allt som vi hade planerat ska Han och barnen göra utan mig.

Hallelujah

En fin verision av Leonard Cohens låt sjungs av Kate Voegele, grym röst!

RSS 2.0