Som en familj

Hans dotter ville att jag skulle hälsa på, så jag var där i dag. Vi åt middag och sedan var vi ute en stund med barnen, för ett tag kändes det som förut, som en familj. Snälla B åk inte hem, sa barnen. Han sa; Jag är glad att du kom, det är jag verkligen.
Nu är jag hemma igen i verkligheten, i ensamheten.

Det där som stör

En klump i magen och ett konstigt humör.

Saknar

Han fattas mig...

Två födelsedagar och en förkylning

Ligger på soffan idag och känner mig allmänt risig. Feber och ont i kroppen, hes och dåsig.
Jag har två timmar på mig att bli frisk, sen börjar kalaset. Mina vänner Hermana och CK har gemensamt födelsedagsfirande ikväll, skulle verkligen vilja vara med men jag vet inte om jag orkar.
Kul att ligga däckad på min enda lediga dag denna vecka...

Att sätta punkt

Jag har gråtit mig till sömns varje kväll i flera dagar nu. Jag borde nog ha kommit längre än så, jag var på väg åt rätt håll men sen tog det stopp.
Jag vill på sätt och vis inte gå vidare. Jag vet att det är över men ....
Igår kom Han hit med ett brev som hade hamnat hos honom. Det första han säger är Vad fin du är, med en blick som visar att han menar det. Vi pratade en stund och jag berättade att jag är ledsen och han berättade att han är ledsen, det här är det svåraste han gjort i sitt liv. Han funderar mycket. Det enda han är säker på är att han måste leva själv, inte med mig, inte med någon. Jag vet inte varför han tror att det är så. Jag tror att vi hör ihop Han och jag.
Jag bara kunde inte låta bli att låta mina läppar nudda hans för en kort stund, fast jag var säker på att han skulle protestera. Han protesterade inte, han gav mig en kyss tillbaka sedan gick han.

SATC

Jag och mina tjejer var på bio ikväll, premiär av Sex and the city. Helt ok film.

Midsommar var ett fiasko, jag lämnade festen vid tio och åkte hem till tvn.
Jag orkar inte riktigt ha roligt.
Jag orkar inte något.

Hemma igen

Berlin var bra, men en lite för stor stad för att hinna med på tre dagar.

Känslan att komma hem och ingen som väntar på en är mitt värsta.

One love

Did I dissapoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without

En liten resa

Jag ska fortsätta mitt lilla projekt med att upptäcka Europa. Nästa plats blir Berlin, på måndag. En tredagars till den tyska huvudstaden tillsammans med några tjejer blir det.
Det är ju ett tag kvar tills jag ska ut i stora vida världen...

Suck...

Fick ett mms från Hans dotter idag, hon har klippt håret och ville visa mig.
Hon ville oxå fråga om jag kommer på hennes skolavslutning som är på fredag, jag kan inte det för jag jobbar då, kanske lika bra det. Det är så svårt med barnen, jag vill inte svika dem, fast det känns som om jag redan gjort det.

Allt känns skit!

En present

I lördags eftermiddag kom Han hit för att visa upp sin nya motorcykel. Då passade Han på att berätta hur vacker jag är. Visst, det är alltid kul att höra det, men jag försöker ju komma över honom och det blir inte lättare när jag får höra att Han tycker det, det skapar bara fler frågetecken.

När jag nyss kom hem från jobbet låg det ett paket innanför dörren. Det var en jättefin kofta som min syster hade köpt i present till mig. Det kändes kul att komma hem till en present, min syster är bra!

Ingen ärlig chans?

Vi gick långt här du och jag
Kanske så långt vi kunde gå
Kanske fanns ingen ärlig chans för oss
Men jag ser det inte så

En tid som bara går och aldrig kommer igen

Det var nu över två veckor sedan jag flyttade ifrån Han som jag trodde att jag skulle dela resten av livet med. Det är så tomt här, men det är inte ensamheten som plågar mig, det är längtan och saknaden.
Han ringde ikväll. Han pratade på om hur helgen med barnen har varit, det känns så konstigt att höra, jag vill ju vara med där. Jag var på jobbet och hade inte tid att prata så länge, Vi hörs vidare, sa han.
Jag saknar så jag blir galen!!


RSS 2.0