Det var inte samma sak, saknar någon vän

Jag önskar att det vore nån annan
Jag anar vem
Jag vet bara en

Ibland har jag kännt att jag duger

Jag har alltid ställt upp på mina nära, alltid hjälpt till när det behövts och funnit till hands. Ibland har jag fått höra Du måste lära dig att säga nej B och Tänk lite på dig själv ibland, men jag vill ställa upp, jag vill hjälpa och ta hand om. Jag vet inte varför jag är sån men det får mig liksom att känna mig bra. Nackdelen är att det känns som att jag förväntas att alltid ställa upp och att människor blir besvikna på mig när jag har andra saker för mig, saker som är viktiga för mig.
Jag blir ledsen när jag känner att jag inte får något tillbaka, vad jag vill och känner är ju oxå viktigt, eller...

Tyst

Det är så tyst nere i från gatan som det aldrig annars är, det är som att natten här har sett allting och stilla sjunger med

Min älsklings älskling

Han som jag tycker om är kär i någon annan, en änka. Black Widow heter hans nya ögonsten, jag måste hålla med om att hon är ganska snygg, får se om jag får åka med på en tur där bak...

Äkta söndagsångest

Eftersom jag jobbar som jag gör med kvällar och helger har jag inte så ofta den berömda söndagsångesten, jag är ju ledig varannan måndag, men idag finns den här på riktigt. Jag jobbade morgon hela förra veckan och har två jobbiga veckor kvar med bara morgonskift, tiderna är 04.30-14.00, bara tanken på det är riktigt ångestframkallande. Jag är en tröttis i vanliga fall och en extrem sådan då jag jobbar mogon.

Firade min syrras killes födelsedag igår kväll, var ett gäng ute och käkade italienskt, en trevlig kväll.

Försöker få lite vettigt gjort här hemma idag men känner ingen energi att städa. Har i alla fall storstädat kylskåpet, vilket behövdes, får se om jag orkar engagera mig i badrummet oxå innan helgen är slut.

This is the end

Har spenderat mestadels av helgen i våran nya soffa, det hade varit nice om inte mitt huvud känts som en ballong och om näsan kunde sluta rinna. Jag har proppat i mig nyttigheter i form av frukt, piller och vitlök, vet inte om det hjälper så mycket när skadan redan är skedd men det kan ju inte göra saken värre. Har bestämt mig för att bli hälsosammare nu för att förebyggga förkylningar, mer vitaminer, frisk luft och motion ska bli en del av min vardag, detta är slutet för alla sjukdomar!

Saker vi såg mycket av i Barcelona

- Taxibilar (de var överallt men alltid upptagna när vi behövde dem)
- Grönisar ( Celticfans, först glada och sedan ledsna)
- Amerikanska matkedjor ( Pizza hut, KFC, Starbucks mfl.)

Barca var bra

Hade en riktigt nice resa med tjejerna till Barcelona, det var sol, shopping, gott kaffe och mys.
Spanien är ett trevligt land men jag blir inte riktigt klok på deras matkultur, hört talas om sås? Beställer man en rätt med kyckling och pommes så är det just det man får, inget mer, kanske en tomat till om man har tur. Fast de har mycket gott oxå, tapas med oliver, ostar och skinka är ju inte helt fel.

Nu ligger jag med rinnande näsa och feber, igen! Fan oxå, hur många gånger kan man bli förkyld, jag verkar bli det hela tiden ju.  Tog en tur till hälsokostaffären och inhandlade vitaminer och solhatt, det kan ju gå åt.

RSS 2.0