Ingenting är som man tror

När jag kom var Han nervös märkte jag, och Lillkillen var lite blyg först. Hans dotter och jag har ju haft lite kontakt hela tiden så det var inget konstigt. Nu har jag mitt julpynt och jackan som jag saknat. Nu saknar jag inget mer. Inget alls!
Det är så konstigt. Jag älskade Han. Nu känner vi inte varandra. Det är en konstig väld vi lever i....


Blinka lilla stjärna där, jag vet ju var du är

Om det inte vore för min fina julstjärna som jag har haft i mitt sovrum de senaste typ 30 åren så skulle jag strunta i allt gammalt pynt och köpa nytt. Men jag vill ha den. Nu åker jag till Han för att hämta den, wish me luck!

Ingen stake

Jag hade tänkt att ställa upp adventsstakar och stjärnor i fönstren i dag så jag letade igenom källaren men där fanns inget. Såklart måste allt vara kvar hos Han. Skickade ett sms, men nej han verkar ha tappat bort mina grejor, hm. Jag får väl åka och handla nytt då. Eller strunta i allt jävla pyntande.En låda med tomtar och liknande hittade han dock, usch vad jag inte har lust att hämta det.

En magisk kväll

Julbordet var bra, vi var på en herrgård en bit utanför stan, mysigt ställe och god mat. Kvällen fortsatte sedan i stan med party och dans. Jag träffade en trollkarl, på riktigt. Han hade en kortlek som han gjorde lite trick med mitt framför ögonen på mig, coolt. Sedan erbjöd han mig att följa honom till hotellet för att titta på hans trollstav, haha, jag avböjde och följde i stället med några jobbarkompisar på efterfest.
Har haft lite huvudvärk idag, men jag orkade pallra mig iväg till butiken för att hjälpa mamma en stund.

Lagom är bra

Jag är så trött.
Igår gick det i 110 på jobbet, lite kaosartat och hjärnan på högvarv. Idag var det lugna gatan, gick tom hem tidigt. Båda dagarna har gjort mig så här trött, jag vil ha lite mellanting, lagom alltså.

Prognosen för i  morgon ser bra ut. Först en lunchdejt med en vän jag inte träffat på ett tag, sedan julbord med jobbet. Ja det kanske är lite tidigt med julbord redan, men som jag alltid brukar säga; Bättre tidigt än aldrig.

Löneförhöjning

Retroaktivt sedan i maj. Sweet!

The Dark Knight

Det blev bio igår med Sandy och Raxx. Raxx bestämde att vi skulle se Batman, vilket jag inte hade valt om jag fick bestämma, men det fick jag ju inte. I början av filmen tänkte jag att det här är inte min typ av film, inte alls, men 2,5 timmar senare var jag ganska nöjd. Jag ska nog ta och titta på den första filmen oxå.

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
men snart ska jag hitta den jag ärMelissa sjunger om det jag känner.

Fredagsmys

En riktigt mysig fredagkväll blev det. Ett helt gäng med brudar var här, vi åt tacos och drack vin och pratade i timmar.
Har spenderat dagen i mammas butik, redan nu säljer vi tomtar i alla former och många har redan börjat handla julklappar.
Nu borde jag ta tag i disken från igår, ska bara lata mig en stund, men sen.....jag lovar.

En verklig historiaHar just avslutat en gripande och hemsk bok. En berättelse om en pojke och hans kamp för att överleva. Läs den.

Hej snö

Hälsade snön välkommen med glögg och pepparkakor hos Kitty ikväll, mys!


Självklart, eller?

Idag hade vi inget vatten på jobbet, en vattenläcka var boven i dramat. Utanför entren stod en vattentank så det var bara att gå ut och hämta det vatten vi behövde och bajamajor stod uppställda. Fick mig att tänka på vad bra vi har det, otroligt bra faktiskt. Vatten i kranen är något som vissa människor bara kan drömma om, men här är det en självklarhet.
Jag tror att jag och många med mig tar allt för mycket för givet.

En skön dag

Jag tog en tur på stan idag. Hittade en fin present till Sandy som just har fyllt år, hon kommer ju hem till helgen och då ska hon firas. Gick en sväng i bokhandeln, det luktar så speciellt där, jag gillar lukten av böcker.
Tog en fika med mamma på ett mysigt café, och följde sedan med henne till butiken och pysslade lite.
Eftermiddagen spenderades hos R och hennes små prinsessor, Astrid var pigg och busig som vanligt, ett charmtroll är vad hon är.
Nu ska jag stryka och sedan hoppa i säng, tre tidiga morgnar väntar.


Tjuvstart på adventJag och Kitty kunde inte hålla oss längre, vi bakade lussekatter i dag. De blev riktigt goda!

Sen blev det andra bullar av.

Skogspromenad

Började dagen med en skön långpromenad i skogen med Kitty, Hermana och Tindra. Det var länge sedan jag fick så mycket frisk luft, har hört att det ska vara nyttigt. Borde börja med promenader lite oftare.

Vintertid

Jag var tvungen att skrapa rutan när jag skulle hem från jobbet idag.
Det är väldigt kallt om fingrarna att skrapa utan handskar.


En funderare

Nyss hemkommen från jobbet.
Sitter i soffan med en kopp te och funderar. Funderar över livet. Är det såhär mitt liv ska vara? Hur vill jag att mitt liv ska vara?
Bäst att inte tänka så mycket....

Innan mörkret faller

Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
Jag har trampat upp stigar där gränserna går
Och du blir aldrig en vän igen

Jag ska lita mer på min kraft
Och hämta nånting jag förlorat
En vilja som jag faktiskt haft

En liten retsticka

På baksidan av en av teckningarna jag fick av Prinsessan igår stod det skrivet några ord med snirkliga bokstäver. Jag frågade henne vad det var och hon berättade att hennes mamma häromdagen hade skällt på henne då Prinsessan har en tendens att retas med sina syskon. Mamman bad då henna att tänka över hur hon ska hålla sams med de övriga i familjen. Som den smarta sjuåring hon är satte Prinsessan igång med en lista, En lista över hur man beter sig, förklarade hon för mig. Nu kan hon lättare komma ihåg vad hon inte ska göra. Detta stod på listan; arg, nypas, dum, kasta saker.

Mina fyra ungar

Idag har jag spenderat dagen hos Familjen med alla barn, mina favoritungar. Det blev lek med bilar, ett antal spel spelade, lite läxläsning, glass med strössel och mycket bus. Med mig hem har jag en hel bunt med fina teckningar. Prinsessan ville som vanligt följa med mig hem och sova över, men det är ju skola i morgon så det fick hon inte. Det är alltid så mysigt att hälsa på hos dem, jag älskar de där barnen, alla fyra.

Familjejul

Förra julen firade jag för första gången på länge utan Familjen med alla barnen, de som egentligen inte är min familj men som ändå är som familj för mig. Förra julen firade jag med min egen nya lilla familj, som inte längre är min familj.
Jag vet inte hur jag ska fira i år. Jag känner mig ledsen när jag tänker på julen.

Bort med locket tack!

Jag har jobbat idag, det var ju ett tag sedan sist. Känner mig inte rikigt kry än, men jag kan inte vara hemma längre känns det som. Det är dock väldigt jobbigt att vara bland en massa människor när jag hör så illa, locket för öronen vill inte försvinna och inte heller trycket över bihålorna.

Idag träffade jag någon som jag inte sett på väldigt länge.

Jag är fast

              

Jag är nu inne på min tredje bok av Camilla, och fler kommer det bli.

Jo, det är lördagkväll och jag sitter hemma i soffan i ensamhet och läser.

Rainbow Animals

Just nu pågår en utställning på Naturhistoriska museet som handlar om djurens sexualitet och hur vanligt det är med homosexualitet bland djur. Passar ypperligt för alla som påstår att homosexualitet är onaturligt.

Smart tjej

Hon verkar vara välutbildad den där Palin.

Crazy

Jag blir gaalen!
Galen av denna totala isolering från omvärlden, av att ha lock för öronen, av att bli helt slut av minsta ansträngning, av ett konstant tryck i ansiktet och av att inte kunna ligga ner utan att hosta så jag nästan kvävs. Gaalen!

Kvinna eller man

Jag har tittat en massa på tv nu när jag varit sjuk. Det finns så många intressanta program att se, jag missar verkligen något när jag är frisk och inte har tid med tvtittande.
Idag såg jag på Oprah om ett par där mannen tidigare var kvinna men opererat bort brösten och ätit manliga hormoner och numer alltså är man. Inget konstigt med det, men han är nu en gravid man.... Lite spontant måste jag säga att jag tycker man får välja, antingen eller. Graviditet är väl ändå något som vi kvinnor har ensamrätt på, eller?

Gnällblogg

Finns det ingen lag på hur länge man får vara förkyld? En vecka borde definitivt vara maxgränsen.
Sitter och väntar på att doktorn ska ringa, jag måste få hjälp att få bort det som har fastnat i mina bihålor innan mitt huvud sprängs.

Jag andas

Fortfarande sjuk...
Har varit till doktorn och fått lite piller så nu känns det lite lättare att andas men jag mår långt ifrån bra. Tur att mamma kom hit med lite mat igår, jag börjar bli lite starkare nu, har tex orkat titta på tv idag.

Jag har inte orkat tänka på varken bra eller dåliga saker de här dagarna, vet inte ens vilken dag det är....

RSS 2.0