Liten och ensam

Det är vid sånna här tillfällen jag känner mig ensam. Önskar att någon tog hand om mig, jag skulle behöva det nu.

Influensa

Ont i hela kroppen, svullen i halsen, kräkningar och totalstopp i bihålorna. Idag orkade jag i alla fall starta datorn...

Mina tjejer

Mina tjejer är så bra, de får mig att må bra. Sandy har sovit hos mig i några dagar, det har varit trevligt med en tillfällig sambo, men nu har hon åkt hem till staden långt härifrån.
I lördags hade jag och Sandy och Kitty mys med räkor, vitlökssoppa och tjejfilm och igår var vi och hälsade på R och hennes små prinsessor.

Idag fick jag höra av någon; Du förundrar, fascinerar och attraherar mig. Det var en fin komplimang.

Inte hela jag

Jag fick veta igår att några läser här, några som känner mig i verkliga livet. Det känns konstigt att veta, här skriver jag ju för mig och mina bloggvänner. Här skriver jag vad jag känner och tänker just nu. Jag skriver för att "skriva av mig", men här finns långt ifrån allt med, bara en liten bit av mig.

Igår var för övrigt en kul kväll med vänner, vin och dans.

Tänk om jag vore fem år yngre....;)


Milano

Kaffet var lika underbart som jag minns det.
Jag har köpt världens snyggaste stövlar.
Det var skönt att ha mina tjejer omkring mig 24-7.
Jag har kliande utslag i ansiktet och på händerna, ser ganska hemsk ut faktiskt.

Jag flyr

Jag ska strax åka, till Italien alltså.
Jag har sett fram emot den här resan men helt plötsligt känns inget speciellt kul. Tårarna bränner i ögonen och en klump har tagit plats i magen strax under stenen i hjärtat.

Det finns någon som jag har träffat ett par gånger, någon som är fin och bra och som tycker om mig. När jag tränger undan alla onda känslor och tankar tycker jag om honom, men jag är inte klar än, inte redo att börja tycka om någon på riktigt. Det känns såklart bra att veta att någon tycker om mig, men det känns inte rätt att låta någon tycka om mig på ett sätt som jag inte kan tycka om tillbaka.

Nu flyr jag för några dagar, vem vet allt kanske är bra när jag kommer hem....

Verklighet

Jag drömde om Han i natt. I drömen gjorde han mig illa. När jag vaknade kändes drömmen så verklig.

Italien i morgon

En dag kvar att jobba, sen ledig fyra. Ledigheten tänkte jag spendera i Milano med goda vänner, god pizza och underbart kaffe. Jag ska fly från vardag och verklighet för att njuta av livets goda och glömma livets onda.

Kom ihåg mig

Jag har kommit över Han på så sätt att jag inte längtar efter honom, jag tänker inte längre på honom varje sekund. Men jag har inte kommit över det som hände, att jag blev sviken och sårad.
För ca en vecka sedan skickade jag ett sms och frågade om jag hade glömt en kappa där. Igår kväll kom ett svar; Förlåt att jag inte svarat, det har varit så mycket nu att jag glömde, kappan finns här. Kram.
De enda orden jag såg var jag glömde, och de sårade. Jag vill inte vara glömd, jag vill betyda något och bli ihågkommen. Jag tänker ofta på Han, om än på ett annat sätt än förut, och jag vill att han ska tänka på mig.

Du är vad du tänker

Ikväll har jag varit på en föreläsning med Blossom Tainton, det handlade såklart om hälsa och att hitta sin egen toppform. Det passade ypperligt för mig just nu, jag har faktiskt börjat tänka mer på min hälsa. Att komma i toppform handlar ju mycket om kost och motion men framför allt om tankar. Jag ska börja äta bättre, motionera mer och tänka bra tankar. Jag är vad jag tänker.

En famn för mig

Jag har en ny kärlek. Någon som värmer mitt hjärta och får mig att njuta.

Familjemiddag

Jag har haft två riktigt tuffa dagar på jobbet. Nu har jag varit skiftledare på min avdelning i ca ett halvår, det har dykt upp endel problem på vägen som jag har lyckats bra med att lösa. Den senaste tiden har ett större problem uppkommit, en konflikt mellan två av mina medarbetare. Det har eskalerat de senast dagarna så igår var det dax för mig att ta tag i saken. Det blev ett samtal med den person som har agerat på ett sätt som inte är helt rätt, enligt min och andras mening, när man arbetar som vi gör. Dessvärre har personen stor avsaknad av självinsikt och känner sig nu påhoppad och orättvist behandlad. Jag tror att saken måste bero ett tag och att hon får fundera lite innan vi kan komma vidare, men saken måste kunna lösas, jag hoppas verkligen att det ska gå vägen utan allt för radikala åtgärder.

Kvällen har dock varit mysig. En middag med "familjen", dvs syster med sambo och Hermana med sambo, mina riktiga vänner som får mig att må bra och glömma problem för en stund.

Kärlek på vita duken

Jag har varit på bio idag, Patrik 1,5 såg vi. Rekomenderas verkligen! En vacker kärleksfilm, en rolig komedi och en sorglig film med viktigt budskap på samma gång.
Torkel Petersson är grymt rolig och det var riktigt fina kärleksscener mellan han och Gustaf Skarsgård.

Rätt val

Den senaste tiden har det ringt sjukt många försäljare, det är så illa att jag nu har amnält mig till nix, jag tyar inte mer nu.
Jag vill inte köpa strumpor, byta mobilleverantör, försäkra mig om jag skulle få cancer osv. Fatta!
Något som är intressant dock är att de som ringer från bredbandsleverantörer säger tack och hej när de får veta vilken leverantör jag har idag, det måste väl betyda att jag har valt rätt...

Dilemma

Hans son fyller 6 år på fredag. Jag vet inte hur jag ska gratulera, eller om jag ska gratulera alls. Jag tror inte att jag kommer bli inbjuden på kalas, så jag vill inte ringa och bjuda in mig själv. Kanske ska jag skicka en present eller bara ett kort. Frågan är om Lillkillen tänker på mig, blir han besviken om jag inte grattar alls, eller tänker han inte på det? River det upp saker som var glömda? Eller blir han ledsen om jag inte ger en present och känner sig övergiven? Hur ska jag veta, hur ska jag göra?


Underbara ungar


Den här lilla gullungen har förgyllt min dag.
Hennes mamma bjöd på god ananaspaj, och storasyster på gos och skratt.

Jag har även ägnat mig åt min bil, tvättat den och beställt nya däck.

Jag fattar ingenting

Jag ser bara tecken
Bilder säger stanna
Bilder säger gå
Vi pratar inte mera
Saker förändras
När tiden går

Fan, det värker
Det ilar då och då

Bara jobb

Äggmackor, te och apelsinjuice, vilken lördagmiddag va! Efter att ha jobbat tidig morgon har jag ingen ork till vare sig laga middag eller något annat, stannar hemma i soffan och softar framför tvn med mig själv som sällskap.

Mitt samtal med chefen igår gick mycket bra, det visade sig att jag definitivt är på rätt spår.  Det känns skönt eftersom jag inte har pluggat något som har med mitt jobb att göra överhuvudtaget. Fick höra att jag är en naturbegåvning vad gäller ledarskap.


Back to work

Jaha då var min ledighet över, tre låånga jobbdagar att se fram emot.
Idag tog jag en skön promenad med Kitty och Tindra, hjälpte mor lite i butiken och nu är jag nyss hemkommen från middag med vännerna på favorithaket.

Imorgon ska jag på samtal hos chefen, en utvärdering av mina sex första månader som arbetsledare. Jag måste faktiskt säga att jag tror jag är på rätt linje, kollegorna verkar uppskatta mitt arbete i alla fall.

Sjukt dyrt

Vinterdäck till bilen är sjukt dyrt ju! Det värsta är att jag kommer behöva nya sommardäck till våren, och det är bara lite mindre dyrt.
Allt som har med bilar att göra är i och för sig sjukt dyrt, tänk om jag skulle göra mig av med min Tiger.... Nej, hemska tanke.


Planer för dagen

Känner för att krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet.

RSS 2.0