Stå för det du gjort!

Ha ha, strackars otrogna människor som är rädda nu.


Besök

Jag har haft besök i helgen. Besök av någon som har lagat god middag åt mig, jag har skrattat med, har gett nytt liv åt min dator, jag inte kände så väl innan men fick en känsla av att jag har känt länge, har gett mig massor av komplimanger och har gett mig några försiktiga pussar.
Helgen har varit riktigt trevlig, men den hade nog varit underbar om jag inte hade tänkt så mycket....

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv!

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart, och när jag känner så tänker jag på dig
Men tiden har sin rätt att förändras där den går, jag ska aldrig mer lägga mig med huvet mot ditt hår
Jag ska aldrig älska dig igen

Inspirerad

I förra veckan var jag på en föreläsning som var så grym. PG Wettsjö var inhyrd av mitt företag för att inspirera oss, och det lyckades han verkligen med. Jag skrattade nästan oavbrutet i två timmar, blev både motiverad och inspirerad och fick en massa bra tips och idéer. Har du chansen att lyssna på PG så ta den!

Champange och pussar

Igår kväll var mina tjejer här på middag, jag bjöd på köttfärslimpa vilket var mycket uppskattat.
Efter mat och lite vin gjorde vi oss fina och åkte iväg till en fest vi var bjudna på, Champangeparty var det, ja på en torsdag. En trevlig tillställning med mycket champange och glada människor, den slutade med att jag blev följd hem till dörren av en trevlig pojke, godnattpuss ingick.
Har mått mindre bra idag dock...

Jag bara undrar

Vad var det för reaktion Han ville ha av mig i lördags kan jag inte låta bli att undra. Först fick jag höra att han tänker på mig, att det är tråkigt att vi inte har kontakt för han tycker om mig, att han hade pratat om mig tidigare under kvällen och att jag var fin. Sen fick jag se honom kyssa en tjej mitt framför ögonen på mig.
Är han bara elak, eller väldigt förvirrad eller ville han se hur jag skulle reagera på detta? Jag bara undrar....


Ninaninaninana nininanananina....

                                                                       
      


Grymt bra bok. Läs den!

Inte ringa!

Alla har sagt till mig att det är bra att vi inte har hörts av på så länge, Han och jag. Det har inte alls kännts bra, men utan att jag riktigt märkt det har saker och ting gått lite lättare. Men sedan jag såg honom i lördags har det kommit tillbaka, känslan av att bara vilja ringa och säga hej eller skicka ett sms. Han sa; Det är synd att vi inte hörs av, jag tycker ju så mycket om dig B. Det var ju hans val att vi inte skulle höras, han hade kunnat ringa. Jag ska inte ringa, ska inte! Och han har väl någon annan att ringa till nu.

Kvar

Bilden är kvar. Fan.

Fest

Igår var det fest och jag skulle för en gångs skull hänga med och ha lite kul. Det var kul, enda tills jag stötte på Han på ett uteställe. Vi pratade lite, för första gången på typ sex veckor, Han sa att jag var finast av alla där inne och att han tänker mycket på mig. Fast det glömde han nog en stund senare när jag såg honom hångla med en tjej. Den bilden finns kvar i mitt huvud, jag försöker men den vill inte försvinna.

Välgörande ändamål

När jag var hos frissan idag hade de rattat in en reklamradiokanal, mellan musiken hörde jag en man fråga hur det skulle kännas att vakna upp och vara 50 kr fattigare.För mig och många andra skulle det inte kännas alls, så ja jag kan skänka lite pengar till cancerfonden. Jag borde också skänka till många andra fonder och organisationer, pengar som jag faktiskt klarar mig alldeles utmärkt utan, men hur välja vart mina pengar behövs bäst....
Sedan några år tillbaka ger jag en liten summa varje månad till Rädda Barnen, det ska jag fortsätta med.
Vart skänker du pengar? En liten summa kan faktiskt göra mycket!

Mobiltelefon sökes

Jag behöver en ny mobiltelefon. Den jag har är jättegammal och hemskt omodern vilket inte stör mig allt för mycket, men den börjar krångla lite och är nog dax att pensionera. Grejen är att jag är lite skraj för att köpa en ny, dels finns det så sjukt många att välja mellan, dels hör jag från alla håll om folk som köper nya mobiler som bara går sönder. Min har varit felfri i närmare tre år nu, jag har ingen lust att köpa en ny som ska gå sönder efter ett par månader. Jag tror nog att alla mina vänner har haft problem med sina nya mobiler, jag vill inte bli en av dem.
Jag tror att det kan vara så att de nya telefonerna har för mycket funktioner som de egentligen inte klarar av. Därför ska jag leta efter en enkel variant som bara kan det som verkligen behövs, ringa, smsa och ta en och annan bild. På fredag blir det en tur på stan för att leta efter den perfekta luren.

Kraft

Jag behöver kraft. Kraft att ta tag i mitt liv.
Det enda jag gör nu är att jobba, jag orkar jobba för att jag måste. Men jag vet att jag måste orka andra saker också. Jag kan väl inte bara sitta här hemma och göra ingenting, eller kan jag det... Nej, jag vill inte det. Jag vill vara glad och ha roligt. Jag behöver bara lite kraft.

Skit oxå

Skitdag
Skitliv
Skit...allt

Hoppet och tron att ingenting är försent

Idag kom några vänner över på lunch. De har barn båda två så helt naturligt kom vi in på barnprat. Hur många barn vill vi ha? Jag vill ha minst ett barn, om jag hinner, om det inte blir försent.
Först måste jag ha en lämplig far till mitt barn, den personen vill jag känna att jag vill vara med för resten av livet, jag vet att man aldrig kan veta om det blir så men tron att det blir så måste finnas där. Det är bara det att om jag träffar någon så kommer jag vara livrädd, hur ska jag våga igen? Fast chansen är inte så stor att jag gör det, det finns inte så många att träffa här i min soffa där jag spenderar mestadels av min tid när jag inte jobbar.
Hoppas att jag kommer att orka och våga igen, innan det är försent.

Ledig dag

Jag har:

- Varit hos tandläkaren (inga hål!)
- Tvättat
- Handlat mat
- Tittat på tv
- Damsugit

                                  ......kul dag...not.

Jag är bra

Visst är det kul när chefen säger att man gör ett bra jobb. Ännu bättre känns det att höra av sina kollegor att man är bra tycker jag. Idag var det en tjej på jobbet som sa att jag är den bästa arbetsledaren och att hon är glad att komma till jobbet när hon vet att jag är där. Sånt är riktigt kul att höra.

RSS 2.0