Saga

Mitt nya är att lyssna på ljudbok. Bra att kunna göra annat medan jag läser, typ diska och vika tvätt, effektivt. Fast det är oxå skönt att bara ligga på soffan och inte göra annat än lyssna.

Har inte lust med massa någonting

Jag vilar under himmelen
i höst på min planet
Jag sjunger för mig själv
fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet

Poppar

Ibland poppar de upp, som fula röda finnar i ansiktet, de där jobbiga minnena från förr. De tränger sig upp till ytan och tar plats i mitt jag,plats som jag vill ge till annat. Jag har fått lära mig att ge dem plats och inte trycka ner dem igen. Vissa saker finns ju även om man blundar, för någon gång måste man titta igen så lika bra att göra det med en gång. Fast det svider.

Pust och stön

Oj vad jobbigt det är att jobba, hade glömt det under semestern....

Fredagsmys

Sol och bad hos Familjen med alla barn. En pool på tomten är ju inte helt fel.

Tjejkväll hos Kitty med god mat och bra film.


Som en prinsessa

Har spenderat natten på ett slott vid havet med Kärleken. Mys.

Är ledsen att jag inte kan uppskatta allt fint jag har pga ett beroende som gör mig deprimerad, irriterad och orkeslös. Har nu genomlidit 11 dagar utan någon form av nikotin i min kropp.

Vem?

Det är många som läser här, men ingen som har något att säga om det jag skriver.

Jag mår dåligt. Kanske är det bara pga att jag slutat röka, kanske är det något mer.

Vem bryr sig om mig när jag är ledsen? Vem bryr sig om mig när jag är glad?

En chans till

Den senaste veckan har varit jobbig. Att sluta röka är tufft. Jag har läst ut boken men jag vet inte riktigt om det fastnade hos mig för det känns inte alls så enkelt som det lär vara enligt boken. Jag ska ge det en chans till, har börjat läsa om den. Jag vill ju sluta röka och jag vill må bra trots det.
Tack till Kärleken som stöttar mig otroligt mycket.

Det lätta sättet

Det är endast två saker man måste göra enligt Easyway metoden för att det ska vara lätt att sluta röka;
-Fatta beslutet att aldrig mer röka
-Sörj inte över det. Gläd dig.
Om jag följer detta ska det vara superlätt att sluta. Jag försöker, men båda sakerna är ganska svåra.
 Fri i fem dygn nu.

Inte så lätt då

I rummet brevid pågår en intressant diskussion; 3-åringen vill att 5-åringen ska läsa saga för honom men hon försöker förklara att det inte går, hon kan ju inte alla bokstäver, han blir arg och tycker att hon är elak.

Äntligen

I januari i år slutade jag röka. I maj började jag igen.
Jag har lurat mig själv, jag kan ta en då och då, det gör inget , men det gjorde det. När det gick upp för mig att jag var tillbaka i fällan blev jag ledsen, arg och besviken på mig själv. Jag vill inte röka, men...
Nu har det gått tre rökfria dagar. Jag mår skit.
Idag har jag börjat läsa boken Äntligen icke-rökare av Allen Carr, hoppas att den kan hjälpa mig att må bättre. Har kommit 1/3 av boken och det har hittills handlat mest om varför man röker och varför det är svårt att sluta. Allen lovar att hans metod fungerar för resten av livet, att jag kommer att bli fri för alltid, bäst att jag skyndar mig att läsa vidare nu!

Semesterblogg

Nu har en vecka gått av min semester.
Har hunnit med att träffa tjejerna lite. Grillat hos några vänner. Solat och badat. Ja, en soft vecka, tror jag fortsätter i samma stil resten av semestern.
Idag har vi varit och tittat på lejon, tigrar, getter, flodhästar och andra djur. Vi träffade även Fantomen och sjöng och dansade med Mora Träsk. Karuseller och polkagrisar ingick i utflykten. En mysig dag med våran lilla familj.

RSS 2.0