Se på luffarn som går där på vägen

Jag fick kortison och lite andra piller av doktorn, det har dock inte blivit någon bättring än, suck. Dessutom åkte jag på en förkylning lagom till mina 3 dagars ledighet, kul.
Igår trotsade jag dock feber och ont och stack iväg på äventyr med Sessan. Vi var på teater och såg Rasmus på Luffen på Oscars. Vi gick med två kompisar, både femåringarna och vi som är något äldre uppskattade föreställningen.

Ont

Har bokat in ett besök hos farbror doktorn i em. Nacken spökar igen.. Skit oxå.

Den här finns i min mp3 för tillfället

I am stronger than yesterday

Startade dagen med en sovmorgon och sedan iväg till gymet för afrikansk dans och en genomkörare för mage/rygg.
Känner mig stark!
Tvättstugan nästa.

Lycka är

Köpte nya skor härom dagen, lyckan håller i sig än.


Gymmat

Igår kväll trotsade jag koman som kommer efter att ha jobbat morgonpass, jag träffade några tjejer för en kaffe och lite mysprat på ett trevligt hak.

Idag har jag äntligen tagit tag i det här med träning, jag har köpt ett årskort på gym och tränade i 1,5 timme. Nu kan jag med gott samvete sitta och läsa bloggar i soffan med en kopp kaffe.

3 dar

3 dagars ledighet har gått fort, jag har;
Varit på 4-års kalas, pusslat, sovit länge, tvättat, upptäckt en ny bra lekpark, städat, läst och haft det ganska soft. Jag läser mycket nu för tiden, håller just nu på med Bara vanligt vatten av Kajsa Ingemarsson.
Nu väntar 2 dagar av förmiddagspass på jobbet, det är mitt värsta att gå upp tidigt.

Kompisar från förr

Idag har jag träffat en vän som jag inte ser så ofta, trots att vi bor så nära blir det inte av, men när vi väl ses är det alltid lika trevligt.

Jag har även köpt en överraskning till Kärleken, han blev nöjd.

Busigt

Här har vi varit idag och busat. De små tycker att det är superjättekul, vi som är lite större tycker att det är rätt trevligt, och så har de gott kaffe och bra tidningar.

Jag behöver energi och ork. Jag är antagligen den tröttaste människan ever, det tror både jag och Kärleken. Det är så tråkigt att sova bort halva dygnet jämt och sedan vara trött ändå, jag hinner inte så mycket mer än att jobba känns det som. Jag vill ju göra mer ju.

RSS 2.0