Vårpaus

Vi har semester nu, en veckas ledighet bara för att. Inget speciellt är inplanerat, förutom en tripp till Kolmården på lördag, annars ska vi bara lata oss, umgås och ha det bra. En liten paus liksom.

Onsdagar= öppna förskolan

Idag har vi varit på öppna förskolan, vi går dit nästan varje onsdag och hela familjen gillar det. Det finns ett stort rum där man kan röja med bollar, kuddar och åka rutchkana. I ett annat rum finns allt pyssel man kan tänka sig, det blir mycket klistrande, degande och pusslande för oss. Sedan finns det gott och billigt fika, och bra tidningar för vuxna.
Innan vi gick dit hann jag med ett tufft träningspass. Nu känns det helt lagom att sjunka ner i soffan med min nya bok och ett glas rödvin.

Just nu läser jag denna


Har inte kommit så långt än, men so far är den intressant.

Kalashelg

Helgen har mest varit en massa kalasande för min del. I lördags var jag bjuden till en middag med tjejerna för att fira två födelsedagar, en trevlig kväll med alla tjejer samlade. Söndagen var det dax för mitt och våran nyblivna 4-årings kalas, det var tjejerna med familjer som kom och så mamma (kalaset kom hon ihåg, hmpf). Vi fick mycket fina presenter och tårtorna vi bjöd på var uppskattade.
Nu sitter jag i soffan och försöker hålla mig vaken tills de små har somnat så att jag får gå och lägga mig, jag har ju varit uppe sedan halv fyra i morse så det börjar kännas att det är läggdax även för mig.

32

Min syster och ett par kompisar var de enda som kom ihåg min fördelsedag igår, inte ens mamma hörde av sig. Min utvärdering av den dagen blir ganska pissig födelsedag.
Kärleken hade jag påminnt ett antal gånger så han kom ihåg....

Precious

Har nog inte kännt mig så illa till mods efter att ha sett en film som jag gjorde efter att häromkvällen tittat på Precious. Den är hemsk, sorglig och fruktansvärd. Ändå rekomenderar jag att se den, liknande historier utpelar sig faktiskt i verkligheten, i detta nu.

Detox

Kärleken går på diet, hans mål är att gå ner i vikt och samtidigt rensa ut kroppen. På två veckor har han blivit av med 4 kilo, inte så konstigt med tanke på att han bara äter råris.
Själv skulle jag oxå behöva göra mig av med lite extra baggage, men jag satsar på att äta mindre socker och träna mer. Vi får väl se om det kan ge något resultat.

En häst eller en sultan?

Våran säng börjar sjunga på sista versen, det är som gropar i mitten liksom. Jaha, tänkte B det är väl bara att köpa en ny... Men det kan jag säga att köpa säng är inte så bara, tusen frågor som ska tänkas över och besvaras. En sådan resåmadrass som jag tänkt mig finns i alla olika varianter och prisklasser, och hur vet man hur mycket man ska lägga på en säng, 5000 kr, 10000 kr eller mer? Jag vill ju ha en bra säng med tanke på hur många timmar om dygnet jag faktiskt spenderar där, men betyder det att jag måste lägga ut en halv förmögenhet? Är en sån där blå och vitrutig svindyr säng mycket bättre än en från det stora varuhuset i Kungens Kurva, eller är det just rutorna man betalar för där? Suck, det här är mycket svårare än jag trodde.

TP och Daiquiries

Igår var vi på treårs kalas, massor av barn, presenter och gott fika.
På kvällen kom några vänner över, vi spelade spel och drack Strawberry Daiquiries. Jo, det var ju måndag, men jobbar man skift så får man dricka drinkar på vardagar. Vi spelade TP Globetrotter, jag var en hårsmån från att vinna, hm gillar vanliga TP bättre.

Lådan

Spenderade två timmar av mitt liv med att se filmen the Box. Jag hade läst om den och den verkade bra, jag måste ha läst fel, den var kass..! Jag ångrar faktiskt att jag slösade tid på sådant skräp.

RSS 2.0