Mitt 2010

Början av året handlade mest om planering inför bröllopet, trots att vi valt att ha en lite tillställning var det mycket att fixa med.
Den 13 februari blev vi man och hustru, en fin dag att minnas och ett helt liv att se fram emot tillsammans.

Under våren letade vi större bostad, och hittade en, dock inte riktigt som vi tänkt oss. Vi bor bra här men kommer inte att stanna för alltid.
Jag gick in för ett smalare 2010 och det lyckades jag bra med. Mitt första seriösa försök att gå ner i vikt resulterade i minus sju kilo på tre månader, det blev jag riktigt nöjd med.

Semestern spenderades  på västkusten med vänner och familj, riktigt lyckad. Vi satsar nog på en repris nästa år, samma människor men kanske en ny plats.
Innan vi skulle åter till arbete bar vi möbler och lådor, och mitt i flytten fick vi se ett blått sträck på en pinne.

Under hösten har magen varit i fokus, där händer det saker hela tiden.

Julen bestod av en del arbete men oxå mycket mys.

2010 avslutas med en fest med alla vänner, dock utan champange.

Gott nytt år!

Pyntets vara eller icke vara

Jag har ett enda adventspynt hemma, min julstjärna som jag haft i fönstret varje år i närmare 30 år nu. Jo jag borde egentligen pynta mer för barnens skull, ska dekorera med lite tomtar och annat lagom till julafton. Jag har alltid varit ganska sparsam med pynt, och mannen har ju levt i hela sitt liv utan en enda porslinstomte, men nu är det två till i familjen och de älskar pynt, en av dem sa till mig på skarpen här om dagen att vi faktiskt borde skaffa ljusstakar till fönstren. Jag ska skärpa mig.

Det här med att bli mamma

Det är som overkligt, så långt borta på något vis. Jag vet att om några få månader är jag mamma på riktigt, jag vet det, men det är svårt att greppa. När blir det verkligt?
Kanske vågar jag inte riktigt låta det vara verkligt, inte för att jag går omkring och oroar mig hela tiden men tanken finns ju där att något kan gå fel...
Det börjar i alla fall bli dax att förbereda lite praktiska saker som vagn, bilstol och ja typ tusen andra saker som vi måste ha, och hur sjutton vet vi vad som är bäst, säkrast osv. Det är mycket att sätta sig in i, bäst att ta tag i det.

Julklappar, japp har börjat inköp, eller ja jag har ju köpt en i alla fall.

RSS 2.0