Upp, och ner...

Vi såg filmen Upp idag, jag, maken och barnen. En fin tecknad film, lite rolig och lite sorglig. Rekomenderas!
Annars en lat dag. Blev inte mycket sömn i natt, blev blixtinkallad till jobbet igår kväll, kom hem strax innan ett i natt och vid sex tiden i morse bestämde vår yngsta familjemedlem att det var morgon. Kanske därför en tryckande huvudvärk inte vill ge med sig, jag är ju i stort behov av mycket sömn och kan bli lite kinkig med för lite av den varan.
Mina vänner har fest ikväll, jag sitter i soffan och funderar över hur tidigt man får gå och lägga sig på en ledig lördag.

Allt var såå bra

Bröllopsdagen var den bästa dagen i mitt liv, allt var perfekt, bättre än jag hade kunnat drömma om. Vigselceremonin gick snabbt, jag hann knappt med, helt plötsligt var vi gifta. Sedan var det lite champange och mingel innan vi gick med våra familjer till en restaurang för lunch. Maten var ljuvligt god och vi fick fina presenter. Sedan var det dax för fotografering, två av våra vänner är duktiga fotografer, men jag har inte fått se resultatet än, väntar med spänning.
På kvällen var det fest med alla vänner, vi bjöd på buffé som jag lagat med hjälp av mina tjejer, det blev verkligen lyckat. Vi hade två toastmadames som hade ett helt program förberett med lite spex, lekar och även en teater. Min syster höll ett fint tal, och det gjorde även en av mina tjejer. Alla gäster målade på en tavla, det blev en fin och annorlunda gästbok. I ett hörn av lokalen var en liten fotostudio uppriggad, där fick alla gäster posera.
Den obligatoriska bröllopsvalsen dansade vi såklart, vi hade tränat in lite av slutdansen från Dirty Dancing, min man skötte det galant, och det var det nog ingen som hade förväntat sig.
Många fina presenter fick vi, en var bröllopsnatten på hotell, när vi kom dit väntade champange, jordgubbar och annat lyx, en mycket bra avslutning på en helt underbar dag.
I måndags bar det av till Lettland och Jurmala på spa. Det var toppen, vi har bubblat, myst, fått massage, myst mer och ätit gott. Jurmala är en gullig liten stad där alla hus ser ut lite som Villa Villekulla, dock så har de inte kommit på att man kan sanda gatorna när det är halt.
Nu är vi lediga några dagar till, på tisdag återgår vi till vardagen, men nu som gifta.

B som brudJa det var den första bilden jag publicerar på mig själv och min make på bloggen.

Nygift!

Våran bröllopsdag var perfekt! Jag hann bli skapligt frisk, frisyren blev bra, han sa ja, festen var såå kul, maten god och massor av fina presenter.
Av några vänner fick vi en bröllopsnatt på ett fint hotell, en perfekt avslutning på en underbar dag.
Nu ska vi packa inför våran bröllopsresa, spa i 4 dagar.

Det går bra nu...

En dag kvar och jag är genomförkyld. Har legat i sängen i 3 dygn nu och det vill inte ge med sig. Dessutom har våran yngsta familjemedlem kräkts i morse, ja vinterkräksjukan skulle sitta fint nu. Vad mer kan gå fel? Suck.

Lite nervös

Jag är redan nervös, har haft svårt att sova de senaste kvällarna. Hur snygg kommer jag vara som brud när jag inte sovit på en vecka?
Det mesta är klart, men alla småsaker som måste fixas i sista stund snurrar i skallen.
Jag är en kontrollmänniska och jag vill att det här ska bli riktigt bra, svårt att slappna av när den stora dagen närmar sig.

5 dagar kvar...

RSS 2.0