Sjutgalna, vintörstiga och skrattiga brudar

Igår fm stod jag nyduschad i underkläder med turban på huvudet då det ringer på dörren. Barnen rusar för att öppna, det visade sig vara 3 av mina tjejer som tänkte hämta mig och fira av mina sista dagar i "frihet". Jag fick snabbt slänga på mig kläder och med förbundna ögon snällt följa med ner och hoppa in i en bil. Vi åkte en bit och sedan hamnade vi hos en annan av brudarna där alla (jag saknade dock 2) mina tjejkompisar väntade med lunch. Efter en god salladsbuffé fick jag ett kuvert med en ledtråd om var vi skulle näst, det visade sig att vi under dagen skulle göra en nostalgitripp, så vi hamnade vid ett par av mina gamla skolor, arbetsplatser och andra platser som spelat en roll i mitt liv. Ett oväntat stopp var dock vid en lazegame-hall, där fick vi leka (eller ja det blev till blodigt allvar) och hade en riktigt rolig och svettig timme. Det sista stoppet gjordes vid ett hus vid havet där ett bord fyllt av mumsiga tapas stod uppdukat, efter vi huggit in på detta var det musikquis, bastubad och nakenhopp ut i snön, rödvin, en massa tjejsanck, en frågesport om Kärleken, en utsökt middag, mer vin och väldigt mycket skratt. Huset var mysigt utsmyckat med massor av ljus och ballonger, och mysfaktorn ökades av den öppna spisen. Huset hade sovplatser för alla åtta, så min toppenroliga möhippa slutade inte förrän idag vid lunchtid.
Mina vänner har verkligen ansträngt sig och planerat en superdag, jag är såå gald att jag har dem!

13 dagar kvar....

Att vara bonusmamma

Kärleken har två små skruttungar som bor hos oss varannan vecka. De är helt underbara,oftast, och ibland helt omöjliga. 6 -åringen är en riktig prinsessa, hon och jag har ett bra förhållande men jag blir såklart testad då och då. 3 -åringen är väldigt typisk för sin ålder, han är liten och gosig ibland men vill vara stor och bestämma själv ibland.
I dag har vi haft en heldag för oss själva då deras pappa har svensexa. Vi har lekt skola, kollat på Hitta Nemo, ritat, ätit pannkakor och sist myskväll med popcorn och Bolibompa. Nu sover de sött i sina sängar.
Min roll i barnens liv är inte alltid enkel, varken för mig eller barnen, men vi trivs ihop och jag är glad att få ta del av deras uppväxt. Jag är oxå glad och tacksam för att båda deras föräldrar litar på mig som en bonusförälder, det gör det mycket lättare.

Förberedelser

Ring- check
Klänning- check
Kläder till de små- check
Vigselförrättare- check
Dekoration- halvcheck
Bestämma mat med kocken- i morgon

Ja, en bra bit på vägen har vi kommit. 3,5 vecka kvar....


Någon har hamnat i lyxfällan

Någon är skyldig oss pengar, mycket pengar, och kan inte betala tillbaka. Vi kan inte göra mer än att be att få dem tillbaka. Någon priortierar andra saker framför att betala sina skulder och tycker att vi är orättvisa som vill ha våra pengar innan det ska köpas inredning, ätas ute och resas.

Äntligen börjar min helg

Äntligen är helgen över. Ja jag tillhör ju dem som jobbar helger, så i morgon börjar min tvådagarsledighet. Det går mot lugnare tider nu på jobbet, skönt, men helgen har varit händelserik om än inte så stressig.
Jag och Kärleken har en lång lista med att göra i morgon, köpa ring står överst.

Kalas

Idag hade vi kalas här hemma, Kärlekens äldsta fyllde 6 år. Det blev chokladtårta, massor av lek och fina presenter.
Av oss fick hon en ballerinadräkt som hon helst aldrig skulle ta av, i andra paket fanns det böcker, dockor, dockvagn och hårsnoddar.
Imorgon ska vi åka och busa tillsammans med lite vänner, en heldag med lek och stoj.

Gott stort 2010

Förra året var bra, riktigt bra, förutom några motgångar, men det får man väl räkna med. Kärleken blev en del av mitt liv, och han har fått mig att bli hel, komplett liksom. Det nya året börjar med planering för att vi ska bli ett, på riktigt, det är stort. Vad som kommer att hända på andra plan återstår att se, det är väl bara att hoppas på fler stora och bra saker.

RSS 2.0