Nedräkning

Tre jobbdagar kvar, sedan semster!
Det blir en vecka på västkusten med familj och vänner.
Resterande två veckor kommer att handla om flytten till vår nya lägenhet. Vi ska bo i en femma på en herrgård strax utanför stan, så skönt med utrymme och att kunna släppa ut barnen i gräset på gården, men lite läskigt att bo flera kilometer utanför stan.

Dans i gröngräset

Har tränat Zumba ikväll, ute på en gräsmatta med typ 100 andra brudar. Härligt att träna ute, men det är lättare att dansa på ett golv.

Smet hem tidigt från jobbet idag, det händer inte ofta men skönt när man kan göra det speciellt en solig dag som denna. Jag och barnen var på stan och shoppade skor och käkade glass såklart, eller ja ingen glass för mig men en cola light.

Annars har vi pengabekymmer, eller ja någon som är skyldig oss pengar har bekymmer. Note to self; Låna aldrig ut pengar till någon som du inte litar på till 100%.

Minus choklad och äppelpaj

I sju veckors tid har jag varit en nyttig människa, ingen skräpmat, inget godis eller fikabröd,  mycket grönsaker, träning osv. Jag är verkligen imponerad av mig själv, jag trode inte att jag skulle klara ett liv utan choklad, nåja sju veckor är ju inte hela livet men ändå. Vågen visar - 4kg. Spegeln visar inte så mycket tyvärr.
Jag ska kämpa på ett tag till, det är inte så svårt som jag trodde men jag skulle gärna byta med någon av alla som kan äta hur mycket godis och bullar som helst utan att gå upp ett gram.

Mina muggar

Hanna bloggade om sin nya mugg. När jag läste det kom jag på att jag gillar muggar, tänkte visa mina favoriter;


De här köpte jag som inflyttningspresent till mig själv för 2 år sen,
det fanns 8 st från början, sedan flyttade Kärleken in, nu finns det
bara sex. Passar både till kaffe och te.De här är stora och helt perfekta att dricka te ur. En present från
Syster för ett antal år sedan.Dessa kom som ett par till oss i julas. Mycket goda att dricka kaffe
ur, och det ryms massor.Vinnaren! Denna skönhet fick jag som födelesdagspresent av Syss
nu i år. Sitter och avnjuter mitt morgonkaffe ur denna i skrivande
stund.


Lite paj och mycket dans

Det blev två svettiga timmar mitt på dagen, men kul var det. Jag hade dock lite svårt att hänga med i de afrikanska rytmerna, jag är lite mer av en latinotypen annars.
Solen värmde inte så mycket idag, men hos min vän intill husväggen var det helt ok att sitta med en kaffe. Jag unnande mig även en bit äppelpaj, en liten bit, jag som försöker göra mig av med kilon har inte ätit fikabröd på flera veckor, det var himmelsk gott.
När vi kom hem dansade vi loss lite i vardagsrummet, hela familjen shakade till Lady Gaga. Nu är barnen däckade i sina sängar och de vuxna sitter vid var sin dator.

Helg

Helg även för mig. Efter 3 tidiga morgonpass är jag dock inte den piggaste, fredagskvällen spenderas i soffan,och kommer antagligen att bli ganska kort.
I morgon ska jag dansa afrikansk dans i två timmar, längtar.
Andra planer för helgen är att börja på en ny bok, njuta lite av solen och fika hos en vän.

RSS 2.0