Vårat gäng

Igår kväll firade vi min systers födelsedag, hon bjöd alla tjejer på middag hemma hos sig. Vi fick god mat och vin och såklart tårta.
Vårat lilla tjejgäng har hållit ihop länge nu med i stort sett samma konstellation i flera år. Vi har varit med om mycket tillsammans, båda bra och dåliga saker, stora och små händelser i våra liv. Lika kul har vi alltid när vi ses även om vi kanske inte ses allihop lika ofta nu som förr. Familjer och jobb gör att vi inte har samma möjlighet att spontanträffas hela gänget när som helst, nu krävs lite mer planering för att få till det. Jag hoppas att vi kommer fortsätta att vara delaktiga i varandras liv en lång tid framöver.

På tv

Jag tittar ganska sällan på tv. Den här helgen har jag dock haft lite kvalitetstid för mig själv framför tvn, har jobbat morgon och inte orkat ta mig för något annat på kvällarna.
Igår blev det Körslaget och en repris av Blåsningen. Ikväll har jag sett Hollywoodfruar och just nu går Blåsningen idag igen. Det är ju faktiskt skoj att kolla på när folk blir lurade, även om vissa blåsningar inte är i toppklass. Körslaget bestod till största del av reklampauser kändes det som, så jag tröttnade snart. Hollywoodfruarna är så knäppa att det är lite kul att se, men det är nog ingen serie jag kommer att se alla avsnitt av.
Nej jag är nog ingen tv-tjej, jag håller mig till datorn, böcker och en film ibland.

F eller sch

3-åringen kan inte säga sch-ljudet. Härom dagen låg schackbrädet framme och jag fick frågan vad det spelet heter, jo jag förklarade att det heter schack. En arg blick fick jag samtidigt som han utbrister: Man får inte säga Fuck!

The Ring
Så ser den ut, beviset på att vi är man och hustru.

Studsar

Morgongympa framför tv´n. Mora Träsk är bra att börja dagen med, både för vuxna och barn, och kul är det!

Vill ha!


Den är så vacker. Gillar den här i färgen Björnbär, fast Creme skulle passa bättre in i mitt kök. Åh vad jag vill ha en sån sötnos.

I min mp3 just nuHar hittat en ny författare att lyssna till om kvällarna. Mari Richardssons behagliga röst berättar denna spännande deckare. Är nu inne på min tredje bok av Anna Jansson, de är helt ok.

En lång bra dag

Idag har varit en lång dag, fast en bra sådan. Gick upp innan tuppen, jobbade i 12 timmar, arbetsdagen slutade i ett tre timmar långt möte. Hämtade barnen på dagis, lyxade till det med mellis på en snabbmatsrestaurang, varken jag eller barnen hade något emot en burgare. Sedan hem och svida om och iväg på tacokväll hos några vänner. Lillkillen somnade i bilen på hemvägen och storasyster slocknade ca fem minuter efter att vi kommit hem, blev en enkel läggning ikväll och tur var väl det för jag är så trött nu att jag knappt orkar ta mig till sängen.
När jag kom hem idag stod en vas med röda rosor på bordet, från Kärleken, min man.

RSS 2.0