SATC

Idag ska jag och mina tjejer ha en heldag med shopping, sedan middag och avsluta med nya Sex and the City filmen på bio! Kan bara bli en bra dag.

Lycklig på riktigt
"Drömliv är boken som kommer att förändra ditt liv. På ett pedagogiskt och samtidigt underhållande sätt beskriver författarna hur du ska finna lyckan i ditt liv genom att hitta din inre potential. Att lyssna mera inåt genom att sätta själen i förarsätet. Det handlar om att skapa ett lyckligt liv på alla plan: materiellt, fysiskt, andligt och mentalt."
Så står det på bokförlagets hemsida om boken som jag just nu lyssnar på.
Jag läser den inte för att jag är olycklig, för det är jag inte, och jag tror inte heller att den kommer att förändra mitt liv. Dock gillar jag att läsa böcker som får mig att tänka efter, ibland rullar livet liksom bara på, då kan det vara bra att stanna upp och fundera lite över det ena och det andra. Boken ska ge nya perspektiv och förhållnigssätt, och lära mig hur jag hittar min inre kraft.
Ett och annat bra tips kanske jag får, men jag hoppas framför allt på underhållande läsning, och det bukar jag få av Kajsa.


Våran lördag

Igår packade vi in hela familjen i blien och åkte till Eskilstuna Zoo. Där hade vi stämt träff med några vänner, vi var ett glatt gäng i blandade åldrar som strosade runt i sommarvärmen. Vi såg inte så många djur, men åkte desto fler karuseller, inte jag då som blir åksjuk av minsta snurr. Sedan var Tobbe Trollkarl där och visade sina talanger, kul show.
Vi avslutade dagen med tacomys och tjejsnack.

Glasögon, sommardäck och Zumba

Det kändes som sommar idag, underbart.
Har fått mycket uträttat på min enda lediga dag (jo, sen har jag ju 3-dagars helg så jag ska inte klaga), har beställt nya glasögon, blivit utknakad hos kiropraktorn och bytt till sommardäck på bilen, det kändes inte riktigt ok med dubbdäck när det är över 20 grader ute.....
Dessutom har vi varit på husvisning! Det var ett jättefint hus som skulle passa oss perfekt, men läget är inte topp och priset kan bli högt så vi får se vad det blir av det. Skulle vara så skönt med mer utrymme och dessutom en liten tomt, grillfester såklart, vi är ganska sugna på det.
Ett kvällspass med Zumba har jag oxå hunnit med.

Lördagskväll

Igår var det fest. Syss med sambo hade bjudit in en massa sköna människor, oss inkluderat. Vi startade med chinamat och lite Wiispel, sedan blev det rödvin, en massa bål, lite dans och det obligatoriska party-quizet. Mitt lag borde ha vunnit då vi faktiskt hade flest poäng, men en dum utslagstävling gjorde att vi slutade på andra plats.
Jag och Kärleken orkade bara parta till strax efter midnatt, pensionärsvarning I know!

Änglavakt

Vi såg den nya filmen med Micke Nyqvist igår. Den var fin, sorglig och tänkvärd. Rekomenderas.

Födelsedag igen

Igår fick jag min födelsedagspresent av min man. Det var en middag på en mysig restaurang, bio och ett fint guldhalsband. En mycket bra present. Anledningen till att den dröjde var att vi hade våran första lediga kväll ihop, bara vi två, på länge. Mys.

Kolmårdens djurpark

Dagen på djurparken var mysig, synd bara att det var lite kallt. Det var premiär för i år och det var visst inte bara vi som tänkte spendera dagen där.
Delfinshowen var bra, tigrarna lite läskiga och de små getterna som man fick klappa var supersöta. 4-åringen hade lite problem med att djuren luktade, han gick mest och höll för näsan, stadsunge som han är. Vi träffade även Bamse och Lille Skutt vilka var barnens favorit. Jag tycker att noshörningarna var finast.

RSS 2.0