1000 bitar

Vi har två sjuklingar hemma, sexåringen har fullt av kliande prickar på hela kroppen och lillebror har kräkts i ett dygn. Idag var de båda piggare och lite rastlösa så jag gav dem en utmaning, ett pussel med tusen bitar. Det föreställer alla olika disneyfigurerna i ett fint motiv. Det höll oss sysselsatta i ca tre timmar, med en matpaus,  nu har vi kanske 300 bitar kvar, jag är lite sugen på att fortsätta men fick lova de små att vänta tills i morgon.
Pussel är riktigt kul faktiskt, jag ska nog inhandla ett vuxenpussel och ge mig själv en utmaning.

En liten människa

I mig växer en liten människa, jag har vetat det ett bra tag nu och även sett bevis på det, jag känner att det rör sig i mig och framför allt så syns det mycket tydligt. Allt detta till trots så har jag svårt att fatta att det verkligen är så, att en liten människa växer i mig.

Härliga höst

Jag skriver så sällan här så det är nog ingen som orkar vänta på inlägg, mina få läsare kan ha blivit ännu färre. Men bloggen får nog vara kvar, i perioder så gillar jag att skriva av mig oavsett om någon läser eller ej. När jag började skriva var det inte för att det skulle läsas utan mest för skrivandets skull.

Helgen har bestått av en läskig fest med häxor, monster, en söt nyckelpiga och en massa god mat. Jag åkte dit med ett litet skelett och en liten häxa, själv var jag storhäxan. Vi passade även på att fira en födelsedag, en glad 27-åring blev ägare till en ny kamera som vi samlat till.

Idag var vi riktigt hurtiga och begav oss ut i skogsmulles trakter på en tipspromenad, i strålande sol var det en mysig höstdag med hela familjen och vänner. Jag gillar hösten, då kan till och med jag våga mig ut i skogen för alla läskiga slingrande typer ligger och sover.

Annars har jag blivit helt fast i Greys anatomy, är nu på säsong 4, ska se ett avsnitt nu och avnjuta det med pepparkakor och julmust.

RSS 2.0