En exklusiv fika

image16

När jag var i Milano tog vi en fika på Guccis eget café, det var det dyraste kaffet jag någonsinn druckit, men gott var det. Och Guccichokladen var gudomlig.

Nya kläder

Showen i fredags var helt ok, dans, sång och komik i en skön blandning.
Vi startade kvällen tidigt med en middag hos R, hela gänget samlade och jag gjorde hamburgare. Sedan packade vi in oss i bilarna och körde till Linköping.
I går gick jag på stan med Hästtjejen (dotter till Han som jag tycker om), vi shoppade en ny höstgarderob till henne. Det finns sjukt mycket snygga kläder till tioåringar nuförtiden, blev ett par höstiga stövlar, några tröjor och tunikor. En mysig dag, det känns verkligen som det klickade direkt mellan oss, hoppas det fortsätter så här för jag tycker riktigt mycket om hennes pappa.

Ladies night

I morgon, eller ja idag för klockan är ju över midnatt, ska jag och tjejerna iväg till Linköping för att kolla in Kjelle B och grabbarna på showen Ladies night. Riktigt kul att alla är samlade igen nu när Sandy är hemma, de var ett tag sen sist vi gjorde något hela gänget. Vi ska ses kl halv sex, så jag har till dess på mig att komma på en bra present till Sandy som fyller år. Förslag tages tacksamt emot.

Den vintertid nu kommer

Två kvällar i rad har jag hittat min bil på jobbparkeringen helt igenfrostad, skrapa och full värme på är det som gäller nu alltså. Kanske ska byta däck oxå. Nu är snart vintern här, burre.

Inte ens ett paket mjöl

En efterlängtad liten människa har kommit till världen. Tidigare än hon borde, hon väger mindre än ett paket mjöl, men åh så söt! Hon får spendera sin första veckor på sjukhus för att växa till sig lite, jag har bara sett henne på foto än så länge, och stor är hon inte.

Igår kväll var jag och min vän C ute och käkade på våran favvorestaurang, god mat och mys.

Det är visst nån som är tillbaka

Sandy är hemma! Bara för en vecka men ändå.
Ska skynda mig in till stan nu för att träffa henne.

Tiden läker alla sår

Har pratat i telefon med min vän C i över en timme nu. Hon är ledsen och jag känner mig så maktlös, det finns nu inget som jag kan säga för att göra henne glad igen.
Det blir bättre med tiden, det blir ju faktiskt det, men det är inget som känns bra att höra när man är så ledsen. Det var ju inte så länge sen jag var sådär jätteledsen, och då kändes det som om jag aldrig mer skulle bli glad. Jag vet att C kommer att bli glad igen, men det kanske tar lång tid, önskar bara att det fanns något jag kunde göra så länge.


Något som stör

Kan inte allt bara vara bra någongång. Jag har hittat kärleken och är jätteglad för det, måste andra saker komma in och störa i mitt liv. Har jag inte rätt att bara vara lycklig??

Girls pokernight

Har haft en mysig kväll med mina tjejer, vi gjorde egen pizza och åt kladdkaka till efterrätt, sen spelade vi lite poker. Jag åkte ut först på pokern, skit oxå, men kvällen var trevlig ändå...
Måste säga att det är lite tomt efter Sandy, känns hela tiden som att hon borde vara här hos oss och inte i Göteborg. Jag är glad att det verkar som att hon har det bra där och att pluggandet går fint, men....du fattas oss vännen!

Längtan

Jag längtar så efter Han som jag tycker om. Vill somna brevid honom, och att han ska vara här när jag vaknar. Jag tycker så mycket om honom, och han tycker om mig.

Working girl

Det har hänt mycket på min arbetsplats, stora framgångar för företaget som är jättekul men innebär mycket tuffare arbetsdagar för de anställda. Kom hem strax innan 01 i natt och var då helt slut, dagarna bara flyger iväg vilket visserligen är bra men det känns inte som att jag hinner med allt jag borde under en dag.
Något jättetrist är att en kollega till mig slutar om två veckor, hon lämnar inte företaget men vi kommer inte att jobba ihop längre, det känns inte alls bra. Min chef har sagt att jag får vara med och bestämma vem som ska ersätta henne i vår lilla grupp, men jag kan inte komma på någon som kan ersätta henne...

Gucci, pizza och underbar cappucino

Det bästa med Milano är helt klart deras supergoda kaffe, har druckit ett antal cappucino varje dag och  njutit lika mycket varje gång. Den godaste drack vi på Guccis eget cafe, det var för övrigt den dyraste kaffen jag druckit någonsinn, men helt klart värt det!
Det blev inte så mycket shopping för min del, jag är inte typen som betalar tre tusen för en handväska, men det fanns mycket kul att titta på.

Sedan jag kom hem har jag spenderat ett par mysiga dagar med Han som jag tycker om, men nu får jag inte träffa honom på hela veckan, kommer sakna.
Å andra sidan hoppas jag att jag hinner träffa min tjejer lite mer den här veckan, har sett dem aldeles för lite på sista tiden.

Milano andate y returno

Åker till Milano idag, måste utforska den staden lite, sist jag var där passerade jag bara lite snabbt på väg till de franska alperna.
Ska ner på stan nu och hjälpa mor lite innan jag beger mig till flygplatsen, måste bara packa lite först... 
Ciao!

Nederlag

Jag har sökt ett nytt jobb, eller ja en annan tjänst på mitt nuvarande jobb, idag fick jag reda på att den gick till någon annan. Enligt min chef  beror det inte på att jag gör ett sämre jobb, utan för att den andra personen har arbetat där dubbelt så lång tid som jag har gjort och att hon har en utbildning som jag inte har. Jag är inte jätteledsen för det men jag hade blivit glad om jag fått jobbet.

Det finns en annan sak som tynger mig nu.

Ja ja, jag har i alla fall tur i kärlek, hoppas den turen håller i sig.

Höstkänslor

Jag har alltid gillat hösten, luften känns friskare, löven är vackra och tröjorna mysigt tjocka. En sån här dag när solen skiner känns det extra bra med höst. Jag och tjejerna ska ta en tripp ut till R och favvobebisen, kaffe och bullar och kanske en promenad i det fin höstvädret känns som ett bra sätt att spendera dagen på.

Nu ska jag  lyssna på Lars Winnerbäcks nya skiva som jag fick av Han som jag tycker om här om dagen.

Kärlek och hosta

Åkte på en brakförkylning när jag kom hem från Bremen, hade ju en liten plutt brevid mig i sängen som låg och nyste på mig så det var väl väntat. 
Under helgen har jag mest legat still i soffan och snörvlat. Men jag har haft sällskap av Han som jag tycker om, så det har varit helt ok ändå.
Vi har det så mysigt ihop och allt känns toppen. Det enda som stör är en liten rädsla som letar sig fram då och då, hur mycket törs jag ge av mig själv, jag vet ju att det alltid finns en risk att sagan inte har ett lyckligt slut. 

RSS 2.0