Jag bara undrar

Vad var det för reaktion Han ville ha av mig i lördags kan jag inte låta bli att undra. Först fick jag höra att han tänker på mig, att det är tråkigt att vi inte har kontakt för han tycker om mig, att han hade pratat om mig tidigare under kvällen och att jag var fin. Sen fick jag se honom kyssa en tjej mitt framför ögonen på mig.
Är han bara elak, eller väldigt förvirrad eller ville han se hur jag skulle reagera på detta? Jag bara undrar....


Kommentarer
Postat av: LillaNisse

Antar att han ville ha en reaktion från dig, jag menar att ni är ju inte tillsammans längre och då kanske han var tvungen att bekräfta den genom att kyssa den där andra tjejen, för att visa dig att han går vidare, medan du står där och mår dåligt över det.

Don't, erase it from your memory/harddiscdrive



Kram

2008-09-17 @ 23:03:54
URL: http://lillanisse.blogg.se/
Postat av: Hanna

Han verkar inte ha en aning om vad han vill eller vad han håller på med. Så osäkra människor ska man hålla sig undan, för de kommer bara att såra.

2008-09-18 @ 09:42:39
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Jazzhoppan

Om han ville ha en reaktion så har han fått det nu... Var en större människa än honom och gå vidare.

2008-09-18 @ 10:33:57
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/
Postat av: Cilla

Håller med Nisse, han vill nog visa att han gått vidare.....När en kille säger att det är slut så är det slut. Men tycker av egen erfarenhet att han borde visa mer respekt när han vet vad du känner. Jag sitter i en liknande sits. Jag har ett ex som jag fortf har känslor för TROTS att det gått ÖVER två år(!) Jag har kommit på att jag inte kan släppa in en ny kille förrän jag är över exet känslomässigt och ju mer jag träffar exet ju mer kommer känslorna tillbaka. Kan tilllägga att vi haft kontakten bruten i ett år och nu provade vi igen(att ha kontakt, INGET förhållande) men själv känner jag att jag mår bara sämre utav att träffa honom. Och de dumma förhoppningarna sitter kvar....Så själv har jag bestämt mig för att hålla kontakt MEN inte träffas.I början gick det inte alls att hålla kontakt. Jag vet inte hur lång tid det gått för dig sedan de tog slut men man ska ge sig tid att sörja men inte alltför länge bara.

2008-09-20 @ 16:03:55
URL: http://ijastrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0