Guess what?!

Jag ska bli sambo!

God jul

Sitter i soffan och myser med min älskade. Allt är klart för i morgon, skinkan griljerad, knäcken kokade och klapparna inslagna.
I morgon ska jag först jobba en stund i mammas butik, så att de som är sent ute kan köpa sin julklappar, sen åker jag till morfars grav och lägger  en blomma, efter det bär det av hem till Han som jag tycker om för julfirande. Ska ta en tur till mormor senare och även till mamma där systeryster är. Längtar efter en jul med lugn och ro utan flängade hit och dit. Jag vill ju såklart träffa alla som jag tycker om, men det skulle vara skönt om alla var på samma ställe.
Jag har varit ganska snäll i år så jag hoppas att tomten kommer!

Ta det lungt va

Läste en artikel på aftonbladet. Klart att människorna är ledsna och upprörda men att kasta saker på någon, hallå han är väl inte personligt ansvarig för det som hänt, skärpning.

Pankisar

Jag älskar pannkakor. Ska ta och steka några nu till lunch. Favoriten är med äppelmos och hallon, men idag blir det med banan och chokladsås, onyttigt...vadå?

Filmkväll

Har haft en myskväll för mig själv. Lagade god pasta med baconsås och tittade på en film, No reservations, en typisk amerikansk kärleksfilm som var helt ok, men inget nyskapande direkt.

Har sökt en ny tjänst på mitt jobb, samma som jag sökte för ett par månader sedan, hon som fick den då har plötsligt bestämt sig för att flytta. Känner mig inte lika sugen på det jobbet nu, men det är klart att några tusenlappar extra i månaden inte gör ont att få, fast jag får det nog inte ändå.

Det är mycket nu

Helgen var tuff, hände mycket på jobbet och blev en hel del övertid.
Idag var jag ledig men det känns inte som jag hann med det jag skulle och så är jag sjukt trött efter helgen, önskar jag var ledig i morgon med....
Är fortfarande inte klar med julklappsinköpen, ja ja  en hel vecka kvar.

Han som jag tycker om är borta på konferens i två dagar, typiskt när jag äntligen är ledig, han kommer hem på onsdag men då jobbar jag kväll igen.

Har varit hos familjen med alla barn idag, den äldsta killen fyller år så vi firade lite. I år är första året på kanske 10 år som jag inte ska fira jul med dem, det känns konstigt men det är väl dax att gå vidare, de tillhör ju mitt ex familj. Prinsessan som är 6 år gav mig en teckning att titta på på julafton så att jag tänker på henne då, sötnos!

Gnällblogg

Näsan rinner än och nu har jag börjat hosta oxå.

Besiktigade min bil idag, något ligger tydligen emot ett bakhjul så jag måste lämna in bilen och sen ombesiktiga. Det är ju så billigt att vara bilägare...not!

Jobbar tre kvällar i rad nu och sen ledig en dag sen tre kvällar igen, mycket till socialt liv blir det inte alltså.

Lusse

image17

Luciadagen idag. Jag och Kitty tänkte gå och titta på lussefirande, men där vi brukar kolla verkar det inte vara något, ska se om jag hittar något annat. Det brukar vara fint och så infinner sig lite julstämning.

Har shoppat lite idag, blev mer saker till mig själv än julklappar, oops...
Fortfarande ingen idé om vad jag ska ge till Han som jag tycker om.

Han som jag älskar

Det har gått ca 3,5 månader nu. Jag har inte tvekat en sekund. Det här är rätt. Jag älskar honom och han älskar mig.

Näsan rinner och huvet är tungt. C-vitaminchockar min kropp, tänkte att jag skulle orka ta mig till jobbet idag.


Stackars

Då ligger jag på soffan och känner mig allmänt kass idag. Har ingen brakförkylning men rejält med feber, yr och ont i hela kroppen. Gick hem från jobbet igår och orkar inte pallra mig dit idag heller.
Kollade in dagen tvtablå, alla Idol 2007 går i repris idag, det blir väl vad jag får roa mig med. Och läsa bloggar såklart....

Tjockskalle

Mitt huvud känns tjockt och som fyllt av bomull, det trycker mot öronen och jag är tröttare än vanligt. Varningslampan för förkylning blinkar.

Tidlöst

Igår hälsade jag på mina skruttungar, den stora familjen med fyra barn, där var oxå 2 kusiner och 2 kompisar så totalt åtta ungar(!). Det var jättemysigt och kul, men faktiskt lite skönt när jag var påväg därifrån...

Kvällen spenderades på café med tjejerna, vi försökte få i hop en kväll med julmys innan jul. Det visade sig vara helt omöjligt att hitta en dag då alla var lediga, vi får mysa den 27 istället. För bara ett år sedan hade vi alla ett liknande schema och det var inga problem att få tid att ses hela gänget, men tiderna har förändrats.

Julskyltning

Igår förmiddag var jag nere på stan och fixade fönstret i mammas butilk, tema jul såklart.
Sedan mamma köpte butiken i maj har jag dekorerat fönstret varje gång, jag börjar lära mig tänket nu känns det som, men jag funderar på om jag skulle ta en kurs för att få lite bra tips.
Mamma berättade sen att flera kunder under dagen hade sagt att fönstret var fint, lite stolt blir jag.
I dag ska jag ner och dekorera fönstrena i ett närliggande café, lite reklam för oss och gratis prydnader för dem, bra samarbete.

RSS 2.0