Flyttblogg

Äntligen har vi flyttat alla saker, ja nästan i alla fall, vi har förrådet kvar men det sparar vi några dagar.
Den här flytten gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. När vi kom till lägenheten var den det skitigaste jag sett, ever! Hon som bodde här innan tyckte att de hade gjort så gott de kunnat, men jag tror inte att de har städat alls på ett par år faktiskt. Vi har städat som galningar här så nu börjar det kännas ok. Detta gjorde dock att flytten blev sen och utdragen och tusen gånger jobbigare, i fyra dygn har vi hållit på nu, vi börjar känna oss slutkörda.
Barnen är dock nöjda, det blev ett stort fint lekrum där endast lite småpyssel återstår, ett jätterosa prinsessrum och ett blått rum med pirattema. Dessutom finns det massor av lekmöjligheter utomhus här.

Internet suger här "på landet" och det finns väldigt mycket getingar, ja jag är en stadsbrud...

Semesterblogg

Västkusten har hittills bjudit på mysiga dagar på stranden, lite regn, en massa räkor, gott  vin i gott sällskap, shopping, goda fiskar, mycket blåst och lite annat både bra och dåligt.
Vi bor 5 vuxna och 4 barn i en stuga, det är mysigt men rörigt. De i den andra stugan gav sig av hemmåt idag men vi stannar ett par dagar till. Vi hoppas på en dag på standen i morgon oxå, men vi har även en reservplan för dålig väder.
I tisdags åkte vi en sväng till Göteborg och hälsade på Kärlekens lillebror m familj, barnen avgudar sin lilla kusin, det var mys.
Igår kväll var det sedvanlig grillning och sedan sällskapsspel, TP Disneyverisionen, alla har väl hört om filmerna Råttfittan och Björnjävlar.

Farsan

Så klockren film, som vanligt när Fares har gjort den. Hysteriskt rolig, fin och lite sorglig. Se den!

RSS 2.0