Onda sår

Jag har blivit sårad, lämnad och sviken av olika människor och på olika sätt. De som betydde mest för mig har lämnat djupa sår, de såren har jag täckt över men de har inte fått läka ordentligt. Nu blottar jag dem igen för att ge dem en chans att läka. Det svider igen i de öppna såren, men jag har Kärleken här som kan lindra smärtan lite. Nu är vi två.

Rannsakan

Varför agerar och känner  jag som jag gör? Hur har mitt förflutna påverkat mig? Vad var det egentligen som hände då för länge länge sedan, det som jag har gömt undan i mitt hjärta och försökt glömma att det hänt?
Stora frågetecken som kräver massor av tid och energi. Alla ni som är vana vid att B finns där, nu behöver jag tid för mig själv, vilket innebär mindre tid till er. Ni som verkligen bryr er kommer att ge mig den här tiden och förstå.

Äntligen måndag

Helgen har bara handlat om jobb och jobb. Tidiga morgnar och mycket problem på jobbet har resulterat i en trött B. En ledig dag nu, ska passa på att umgås med mina tjejer och min kärlek.

Släpp mig

Ibland kommer det förflutna ikapp, och jag kan inte fly ifrån det. Hur fort jag än springer så hinner det i fatt mig och fångar mig. Hur ska jag komma loss?

Mysiga lördag

Soft dag med kärleksmys i morse, fikamys på eftermiddagen (blev bjuden på hembakta kanelbullar) och hemmapyssel nu på kvällen.

Formexmässan i morgon.

Det kan väl blåsa lite i alla fall

På min arbetsplats råder ett lugn efter en storm. Varje år den här tiden är det lugnt, men det känns extra lugnt i år, eller är det bara en oro att det ska bli som för många andra företag i vårat land, jag hoppas det. Hoppas det blir en storm snart igen, och att vinden vänder.

Dag nr nio!

Dag 6

Är inne på min sjätte giftfria dag. Det är jobbigt men det går.

Jag har bestämt mig

Under en lång tid, ja halva mitt liv typ har jag dagligen ägnat mig åt att förgifta min kropp. Jag har spenderat massor av pengar på egentligen ingenting och gått omkring och luktat ganska illa. Nu är det slut med detta. Jag vill bli fri, jag ska bli fri!
Jag har bestämt mig.

It´s a sign

Min dator låter som ett propellerplan, jag misstänker att det är ett dåligt tecken.

Ett bra slut och en bra början

2008 var ett jobbigt år, men det slutade bra. Det slutade med kärlek.
Jag hade ju bestämt mig för att inte träffa någon på ett bra tag, för att inte kunna bli sårad igen, det gick sådär...  Jag har trillat dit rejält nu, och ja jag är rädd för att bli sårad igen men jag måste bara ta den chansen för det här är bara så bra. 2009 har börjat bra. Hoppas att även detta år slutar med kärlek.

Kärleken är

Vi är så olika, men ändå så lika

Ledig nu

Äntligen är jag ledig, tre dagar, så nice. Jag känner att det har blivit alldeles för mycket jobb på senaste tiden och när jag inte har jobbat har jag stressat runt på olika firanden. Typ hälften av alla jag känner passar på att fylla år såhär runt jul, idag ska jag på ett kalas och i morgon ett annat.
Nyårsfesten var suverän, maskerad hemma hos syss, alla var fina och glada, maten var god och stämningen på topp. Jag var dock inte på topp på jobbet igår, men jag lyckades nog dölja det ganska bra tror jag....

RSS 2.0