Analysera mera

Kom liksom av mig helt. Funderar på vad du menar med ditt meddelande. Antagligen ingenting, men kanske. Fan, varför kan du inte lämna mig ifred! Jag var ganska glad idag, min nya soffa har kommit så jag skulle pyssla lite med inredning, har shoppat både klänning och bikini, men nu är allt roligt som bortblåst.
Var det kanske menat för någon annan? Eller har du glömt bort att vi knappt har hörts av den senaste månaden?
Eller...

Jag tar mig inte in i dina dunkla rum

Varför gör du såhär mot mig? Det har gått så lång tid och jag har börjat vänja mig och acceptera att det inte ska vara du och jag, då passar du på att förvirra mig ytterligare. Två dagar efter mitt ytterst neutrala sms kommer ditt svar som börjar med; Tack så mycket gumman, och avslutas med; Puss och kram. Jag är inte gumman för dig!
Och vaddå puss?? Vad pysslar du med, egentligen?
Vill du få mig att må mer dåligt? Grattis, du har lyckats!

En liten ängel

image2

Ett litet liv som skulle växa, födas och leva här med oss. Han är nu en liten ängel i himelen.
Mina älskade vänner, jag är så ledsen.

Bland ljusstakar, sköldpaddor och lösviktste

Var ledig från jobbet idag, men jobbade i mammas butik på eftermiddagen. Det är en present och inredningsbutik som har lite av varje, nu är det mycket för trädgården så som troll, igelkottar och sköldpaddor, och så är det ju studenttider och det märks. Vi säljer även te och kaffe i lösvikt, jag dricker mycket av båda så det är kul att prova lite nytt, brukar ta med mig en ny sort hem varje gång. Idag fick jag även med mig några ljusstakar hem, de matchar min nya soffa som kommer i morgon, jippi!

Bestämde mig för att skicka iväg ett födelsedags sms igår, ett väldigt neutralt sådant blev det, inget svar....

It must have been love...

De saker som du tyckte var så bra med mig var att jag är söt, generös, har bra värderingar, har bra hand med barn, är social, det går bra för mig på jobbet, är vacker, är rolig, har många bra vänner, är okomplicerad och väldigt open minded.
Vet du, jag är fortfarande alla de där sakerna. Har känt mig så värdelös nu men det är fel, jag har inte gjort något fel, jag är fortfarande bra! Synd bara att det inte räckte för dig.

                  ...but it´s over now.

Vad är det med de där fula skorna?

image1
Varför går alla människor omkring med de där jättefula skorna? De är hemska!
De är sköna sägs det. Men va fan mina slitna och numer förstora mysbrallor är oxå sköna, men inte går jag väl omkring med dem på stan.
Vart är världen på väg? Jag ger snart upp...

Och så var vi där igen

Har suttit och läst igenom din blogg igen, inte första gången jag gjorde det.... Fan vad bra du var på att ljuga för mig, för alla andra och antagligen för dig själv med. När man läser så låter det verkligen som om du var såå kär och hade hittat tjejen i ditt liv. Tjejen trodde att det var så, men ack så fel hon hade.

Vart tog den där elden vägen?

Jag  har försökt glömma och förtränga allt, men det finns ändå kvar. Allt finns kvar, alla frågor, smärtan, sorgen och saknaden, och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Det här var så mycket svårare än jag någonsinn kunnat föreställa mig. Nu har vi inte haft någon kontakt alls på tio dagar, men du har funnits i mina tankar varje dag.
Jag kan bara inte förstå att något som kändes så bra kunde vara fel, jag kan inte det.
På tisdag är det din födelsedag. Har inte bestämt mig för om jag ska höra av mig då eller inte, det lutar åt inte.
Undrar om du förstår hur illa du har gjort mig?

Fylleblogg

Kom just hem från krogen och är lite full. Det var inte speciellt kul.
Dagen i övrigt har varit ok. Jobbade hos mamma några timmar och sen åkte jag till mina favoritungar, det är alltid lika mysigt att vara där. Lillebror har börjat dela ut pussar, de är ganska blöta men mysiga ändå. Prinsessan vill alltid följa med mig hem och sova över här men idag fick hon inte det, jag hade ju andra planer, men det hade nog varit bättre med en mysig hemmakväll med henne här.

Saknar dig, fast jag vet att jag inte borde. Typiskt.

Underbar musik

Blev berörd ikväll, av underbar musik. Var med och jobbade under ett evenemang för en tjejjour ikväll, bla var det livemusik och en av artisterna var suverän, Sonja Pincus heter hon, en singer/songwriter från Örebro. Underbar röst och sköna texter!
I morgon ska jag jobba hos mamma en stund och sedan ska jag på kalas, min lilla gudson fyllde ett år idag. Lillebror håller på att bli stor.

Vad gör du ikväll?

En bit på vägen

Det blev en lång dag på jobbet, började halv tio och åkte därifrån tolv timmar senare. De sista tre timmarna bestod av ett möte, de lyckas alltid hålla på längre än planerat. Har fått ett vikariat under sommaren som innebär mer ansvar och mer pengar, inte så illa.
I morgon kväll ska jag jobba ideellt med ett evenemang för ungdomar som ordnas av en tjejjour, skulle nog behöva vara ledig, känner mig lite sliten,  men det är ju för en bra sak.
Känner att jag har kommit en bit på vägen med att komma över dig, jag tänker ju inte på dig hela tiden, fast när jag gör det gör det ont. Tänker du på mig, och vad tänker du då?

Nu kan det blåsa vart det vill för nu är allt tillbaks på noll

Jag kommer nog aldrig sluta undra vad som fick dig att sluta vara kär i mig. Nu tror jag inte längre att du kommer höra av dig, även om jag hoppas litegrann så vet jag att det troligaste är att du aldrig kommer att förklara.
Du var kär i mig,kommer ihåg dina blickar, dina ord och ditt sätt att röra vid mig. Men det försvann och nu är det som om det aldrig har hänt. Det kommer aldrig mer igen.

It´s over

Så har man köpt en ny soffa då. En brunspräcklig från Mio blev det. Känns bra. Men det finns så mycket annat som inte känns bra, det förtar liksom känslan lite. Kan inte låta bli att fundera över vad som hände igår, varför vill jag veta egentligen, du och jag är ju avslutat nu. Det gör så ont när jag tänker på någon annan i din famn, jag trodde ju att den var till för mig.
När ska det sluta göra ont? Jag orkar inte mer!

Wind of change

Kom just hem från en myskväll med tjejerna. Vi har druckit kaffe, pratat skit och planerat en möhippa. Prinsessan Astrid är över en månad gammal nu, hon blir sötare för varje dag.
Kvällen avslutades på Mc D med Hermana och hennes kille E, de är så bra!
Det blev inte så mycket shopping idag, bara en present till min gudson som fyller 1 år på fredag.
I morgon ska jag nog köpa en ny soffa tror jag, jag behöver förändring här, både i hemmet och i livet, börjar nog med hemmet.

Beautiful liar

Känslan av otillräcklighet är här igen.
Ser framför mig dig på dejten, med någon som kanske är bättre än mig, någon som duger.
Varför ljög du för mig?

Som om lilla jag försvann

Jaha då ska du på dejt i kväll då. Känns jobbigt att veta, inte för att jag tror att du kommer bli kär utan för att du verkligen vill glömma mig. Det som hände mellan dig och mig är inget som händer varje dag direkt, det dröjer nog innan någon av oss får vara med om det igen.
En jobbarkompis (kille) sa till mig i helgen att killar kan bli rädda om det känns för bra, va, låter inte riktigt klokt men det skulle kunna stämma in på dig. Det vi hade var bra, kanske för bra.
Ska du presentera Lilla M för en ny tjej igen nu, någon som du sedan ska rycka bort ur hennes liv? Jag hoppas inte det.
Nu ska jag ner på stan och ta en fika med en vän, och kanske shoppa lite.

Som ett svidande skavsår är den tomhet som finns kvar

Så var den dagen slut. Nu börjar min helg, dvs är ledig två dagar. Har en massa borden, hoppas jag orkar ta tag i något vettigt.
En sak som du sa i telefonen i fredags har fastnat hos mig, det du berättade att Lilla M hade sagt; Pappa du är kär i Beyonce. Det du svarade på det var att ni inte skulle träffa mig lika ofta längre. Du borde ha svarat; Nej det är jag inte. Precis som du borde ha sagt de orden till mig, jag har ju bett dig att göra det, för sålänge jag inte får höra det ger du mig lite grann hopp, lite.
I morgon kväll ska jag träffa mina tjejer, det ska bli kul i alla fall.

Meningslöshet

Skulle ju ta tag i mitt liv idag hade jag tänkt, men jag orkar inte.
Allt är bara så tomt, tråkigt och meningslöst. Jag vill inte göra någonting. Jag orkar inte göra någonting.
Jag vill inte gå till jobbet, men vad skulle jag annars göra?
Vill hitta tillbaks till mitt gamla glada jag, men jag vet inte hur.
Jag gav dig kärlek, vänskap och så mycket mer. Hur ska jag lyckas ta tillbaka allt det där så att jag blir hel igen? Jag är trasig , hur ska jag laga mig själv?

Ugly Betty

Funderar på att byta namn. Ugly Betty passar nog bättre än Beyonce.

Bitter och inte så sweet

Kom på att jag ska höra av mig igen, i form av en räkning på omlackering av min bil som du repade. Bitter, jag? Ja faktiskt, men det får jag vara!

Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat

Jaha det blev ju jävligt bra det här. Ringde dig och föreslog att vi skulle träffas på måndag, men nej då har du en dejt. Hallå, du var ju inte redo! Du är en sån jävla lögnare! Nu ångrar jag verkligen att jag träffat dig överhuvudtaget. Se tillbaks på det fina vi hade. Du är ju en sån underbar tjej, du kommer träffa nån. Jag vet inte varför jag ville gå så fort fram, det kändes rätt då. Fuck you! Jag tror inte ett skit på vad du säger.
Jag ångrar så att jag gav dig så mycket, du var inte värd det.
Jag sa till dig att jag inte är kär i dig längre, det är sant, hur skulle jag kunna vara det. Du är en dålig människa, feg och elak. Inte för att du inte vill ha mig, för att du har behandlat mig illa och ljugit för mig. För att du vill såra mig, varför vill du det?
Nu tänker jag inte höra av mig mer, nu är du borta för mig, du finns inte.

I dont miss u, just how u used to be

Nu får det vara nog! I morgon ska jag ta ta i saker och ting. Börjar jobba tre, innan dess ska jag gå till banken och fixa med mina konton, som jag borde gjort för flera veckor sen. Ska städa badrummet och vika alla kläder som ligger rena i ikeakassen. Ska även ringa dig, måste få ett ordentligt avslut nu.
Jag saknar det vi hade så mycket, men det kommer inte tillbaka det vet jag.
Jag saknar den du var då, men den personen finns inte mer.

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp

Idag är det fyra veckor sedan. Jag kommer knappt ihåg vad som sas den där kvällen i telefonen, den kvällen då jag förlorade så mycket. För det gjorde jag väl, eller?
Jag börjar fundera på om det hade varit bättre att vi aldrig hade träffats, de underbara känslorna jag hade kanske inte var så underbara som de här hemska känslorna är hemska. Jag tror på kärleken, jag tror att jag kommer träffa någon igen, men jag kommer vara rädd då, livrädd, och det är ditt fel. Eller är det mitt fel, jag borde kanske inte ha litat så på dig.
Läste mitt horoskop i en tidning idag, det stod; ge inte upp, var envis, du kommer att få det du vill ha tillslut. Vad vill jag ha då? Dig ville jag ha. Nu vill jag ha bort dig ur mina tankar.

Det kallas tvivel det där som förstör

Slutade jobba midnatt. På väg hem träffade jag Kaptenen, en varm kram från honom känns alltid bra.
Kom och tänka på hur länge jag tvivlade på om det skulle vara Kaptenen och jag, och det var lång tid, väldigt lång tid. Kanske är det så det är för dig, det var ju trots allt ganska kort tid efter att ni gjort slut som vi träffades. Du sa till mig att du var helt över henne, men det kanske inte var så, du kanske lurade dig själv. Mig lyckades du i alla fall lura. Kanske var jag bara en komma-över-tjej som inte betydde så mycket för dig. Är det så?

Mi Hermana

Nyss hemkommen från min vän Hermana. Vi åt hamburgare, kollade på Desperate Housewives och sen pratade vi en massa. Vi har känt varandra i många år, minst 15, och hon är som en syster för mig. På nåt vis förstår hon mig så bra och det är så skönt att prata av sig med henne. Vi skrattade endel oxå, det var skönt.

Du är gåtan som jag aldrig löser klart

Frustrerad. Jag vill bara skrika rakt ut. Förtvivlad. Jag vill bara gråta.
Det har nästan gått en månad nu, en månad sedan min värld rasade samman. Jag måste ta tag i det här nu, jag måste ta reda på svaren på mina frågor för att sen gå vidare.
Jag har dock fått svaret på en fråga, den om du var en så underbar människa, svaret är nej. Hade du varit det så hade du brytt dig mer om hur jag mår och försökt förklara, du har ju inte ens försökt. Du är skyldig mig vissa saker, och de ska jag kräva av dig. Sen ska jag börja om.

Lilla M

Din pappa sa att du skulle vara blyg. Fem minuter efter att vi hade träffats tog du mig i handen och sa nu ska vi leka. Vi föll för varandra direkt.
Jag hoppas så att du inte är arg på mig lilla vännen, jag önskar att jag kunde komma och leka med dig igen men det går inte. Jag vet inte vad din pappa har sagt om mig och om varför jag försvann ur ditt liv så fort. Antagligen så gör du inte det men jag hoppas av hela mitt hjärta att du förstår, jag ville verkligen lära känna dig mer och fortsätta att vara en del av ditt liv. Kanske tänker du på mig när du leker med min katt som du lånade av mig, eller när du tar på den söta klänningen jag köpte till dig, kanske. Jag saknar dig så Lilla M.

Nothing last forever, then what makes love the exception?

Min kompis R sa han kanske inte var kär i dig, han kanske ville vara det. Så kan det ha varit, men då blev jag ju lurad och utnyttjad. Jag måste sluta att fråga mig hur det var och vad som hände, jag kommer nog aldrig få svar.
Jag tror inte att kärlek varar för evigt, men jag vet att den inte kan försvinna helt plötsligt. Min kärlek till dig börjar sakta gå över, men varför går inte smärtan över?

Hjärter dam vill vända blad

Jag vill verkligen gå vidare nu, få dig ur mina tankar och få känslan av tomhet och meningslöshet att försvinna. Men jag vet bara inte hur jag ska göra. Känns som allt roligt jag gör får mig att känna mig desto dåligare efteråt. Har varit hos en vän och fikat idag och träffat flera av mina närmaste vänner, det var jättemysigt och trevligt, men nu när jag är hemma i min ensamhet känns allt hemskt.  Kompisen jag var hos har en liten bebis och de har just flyttat in i sitt nya hus som är så fint,sen åkte alla hem till sina familjer/pojkvänner för en mysig söndagskväll, och här sitter jag.
Innan jag träffade dig mådde jag bra, visst jag kunde ibland sakna nån att vara nära och att dela allt med, men jag tänkte att han dyker nog upp när jag minst anar det, jag letade verkligen inte efter nån pojkvän. Sen fanns du bara där och allt var så bra, för bra för att vara sant tänkte jag, och så var det.
Varför vill du inte berätta för mig vad som var fel? Jag har sagt att jag behöver svar för att gå vidare. Jag sa oxå att jag vill att du säger att du inte är kär i mig, varför säger du inte det då? Du visar ju att det inte är så. En del av mig kan inte sluta att hoppas, även om jag vill det. Jag vill gå vidare.

Livet är ingen fest

Äntligen hemma! Det är inte bra att känna folk med egna företag, har jobbat 11-02 idag, på min lediga helg. Först var jag och hjälpte mamma i butiken och sedan hjälpte jag en vän som har en cateringfirma med en middag på en herrgård. Nu är jag trött, mest i fötterna.
Det var nog ändå bra att det blev så sent, skulle gått ut annars och alkohol har ingen bra inverkan på mig för tillfället. Efter tre glas vin igår så kändes allt ännu mer hopplöst och bedrövligt.
Nu ska jag sova, och försöka att inte drömma om dig.

Att glömma eller inte glömma

Du tog kontakt på msn nyss, första gången på tre veckor som du tar initiativet till att vi ska prata. Du sa visserligen inte mycket innan du var tvungen att gå, men avslutade med kram. Vad vill du? Se till att jag inte glömmer dig eller kolla om jag ligger hemma och gråter för din skull? Ibland vill jag glömma dig helt, ibland inte alls...
Träffade en av dina kompisar på stan idag, han blev riktigt förvånad över att du lämnat mig. När ni hade setts för några veckor sen hade du berättat hur glad du var att du träffat mig och hur bra allt var. Han pratade om dig hela tiden, sa kompisen. Det var då.
Nu måste jag gå vidare och sluta hoppas. Allt var en lögn!

Fan oxå!

Jag saknar dig så mycket.

Jag liksom föll över kanten

Ledig från jobbet i fyra dagar. Borde kännas bra, men det känns meningslöst på nåt vis. Satt och solade och drack kaffe en stund på ett kafé med några vänner, mysigt men sen då... Jag behöver nåt att längta till tror jag, just nu kommer jag inte på något bra alls. Semester? Nej, tre veckor ledigt utan planer, inte så mycket att se fram emot. Du och jag och Lilla M skulle ju göra en massa mysiga saker, men nu är det bara jag.
Fredagkväll, inget som lockar. Undrar vad du ska göra?
När vi pratade i måndags sa jag att jag ville träffa dig och prata, men sen har jag inte hört av dig mer. Jag fattar piken!
Har glömt att tacka dig för mina minus tio kilo, tack. Fast inte ens det känns kul just nu...

Det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Tänker inte på dig varje sekund längre, även om det är ofta.
Såg nytagna bilder på dig på din blogg, konstigt nog var du inte alls så fin som jag minns dig. De minnen jag har från den underbara tiden känns så avlägsna och det känns sorgligt. Det börjar nog sakta gå upp för mig att det är såhär det ska vara, att du inte kommer finnas i mitt liv.
Någon som alltid kommer finnas i mitt liv är Kaptenen. Vi hade ett tio år långt förhållande. Vi blev vuxna tillsammans och hade något väldigt speciellt ihop. Tyvär utvecklades det till en annan typ av kärlek vilket gjorde att vi valde att gå skilda vägar, men bara delvis, vi båda vet att vi alltid kommer att finnas här för varandra. Han är en enorm trygghet för mig och finns alltid i mitt hjärta.
Jag trodde att du var en person som alltid skulle finnas i mitt hjärta, men jag är inte så säker på det längre.

I have got to leave to find my way

Den första låten du spelade för mig var REMs Find the river, så vacker och så sorglig. Känns som om den handlar om dig,det är bara det att du löser inget genom att tränga undan dina känslor och fly problemen, för din skull hoppas jag att du inser det. Det jag har insett nu är att det kommer aldrig bli vi två igen, sorgligt men sant. Den personen som jag blev så hopplöst kär i gömmer sig bakom någon som jag inte alls känner igen,någon kall och känslolös som jag nästan tycker lite synd om.

Gick och strosade på stan idag med min favoritkille, Lillebror, och sen lunchade jag med hans mamma innan jobbet, det var mysigt. Flörtade lite med killen i telefonbutiken, I`ve still got it...


Här sitter jag och baddar såren med salt

Tragiska varelse, det tänker ni nog när ni läser mina patetiska inlägg. Ja jag är tragisk och patetisk, jag vet det. Jag har ändå kommit en bit på vägen i att komma över dig, en liten bit.
Känns dock som jag skulle behöva ett riktigt avslut, jag skulle behöva att du ser mig i ögonen och berättar för mig. Det värsta är att jag får känslan av att du inte ens är ärlig mot dig själv, du tränger bara undan dina känslor och tror att allt kommer kännas bättre så, det tror inte jag.
Om du låter det sluta såhär kommer jag se på dig som feg, och det vill jag inte. Du och jag hade nåt ovanligt och underbart, det vill jag kunna se tillbaka på och minnas, utan att känna bitterhet. Låt mig få göra det.

Alla dessa jävla tåg

Kom just hem från jobbet efter en helt vanlig dag. Eftersom jag vanligtvis är en positiv och pratglad person så märks det nog ganska tydligt att jag inte mår så bra just nu. Jag vet att det är väl menat, men jag är så sjukt trött på komentarer som  det går fler tåg. Jag vill ju inte ha något annat tåg ju!!
I morgon kommer två av mina favoritungar hit på förmiddan, ska bli mysigt. Hoppas bara att Lillebror är gladare idag, sist han var här grät han mest pga ont i örat...
Undrar hur lilla M mår? Saknar dig lilla vännen!

En bra tjej

Synd att man inte är redo när man hittat en bra tjej. Ja synd va! Jag sa till dig att jag var rädd för det här, jag sa det en av de första gångerna. Jag om någon vet hur svårt det kan vara att gå vidare efter ett långt förhållande, därför var jag rädd. Men du var ju redo, du var ju kär i mig, eller var du aldrig det? Var jag bara ett försök att glömma, eller kanske ett test för att se om du var redo? Om man inte chansar så kan man inte vinna sa du. Jag chansade och jag förlorade.
Du vill att vi ska vara vänner. En vän för mig är någon som är ärlig och berättar vad man känner, det har inte du gjort. Som jag sa till dig i dag så har hela min bild av dig förändrats, jag vet inte vem du är. Jag var så säker på vad du kände för mig och jag för dig, jag visste att vi hade hittat rätt. Nu vet jag ingenting längre.

Det ekar i huvet

Har varit på shoppingtur med tjejerna idag, det blev några påsar med hem och det är ju alltid bra...
Rörde oss i dina kvarter vilket visade sig vara ganska jobbigt, såg saker som påminde om dig överallt. Åkte förbi våran bar, den där vi satt och drack vin och blev kära den där kvällen. Åh vad jag längtar tillbaka till de där första veckorna, allt var så mysigt och pirrigt och härligt. Visst, det gick fort, jättefort men mest var det du som skyndade. Jag tänkte att varför stressa, vi har ju hittat varandra nu, vi har all tid i världen. Vi hade inte det...
Träffa min dotter, ta min nyckel, träffa hela min familj, flytta in hos mig. Varför? Alla de sakerna gjorde mig bara mer säker på att du verkligen ville ha mig i ditt liv, varför gjorde du så?
Fan, jag måste verkligen inse nu att du är borta. För alltid.

Det börjar bli lite bättre nu min vän

Känner mig lite piggare nu, kan nästan andas och så. Har varit på lite utflykter idag, den första till mammas butik där vi åt grekmat till lunch. Sen tog jag en sväng förbi Carro och satt en stund i solen och pratade om inget. Nu är jag nyss hemkommen från Kitty där jag blev bjuden på makaroner och mamma scans, alltid trevligt att bli bjuden på söndagsmiddag.
Kommer ständigt på mig själv med att tänka på dig, på nåt konstigt vis påminner det mesta om dig och om oss. Undrar om du tänker på mig alls? Den oro och förvirring du kände har den blivit bättre? Kommer ihåg att jag tänkte att du verkar vara en så öppen och ärlig människa, önskar du ville prata med mig nu som du gjorde då. Kan bara inte tro att allt var en stor lögn, eller hade jag så fel om dig?

Release me

Såg filmen Music and lyrics i går kväll, det är en sån mysig kärleksfilm där allt blir bra i slutet. Hur slutar filmen om dig och mig? Antagligen är den redan slut, men jag har svårt att inse det. Har fortfarande en liten gnutta hopp om att du ska inse att vi hör ihop, men jag är oxå rädd att det ska vara försent när du gör det.
Nu vill jag känna mig fri igen, stark och fri som jag gjorde innan jag gav mitt hjärta till dig.

Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera

Har varit hundvakt idag, det var skönt att tvingas gå ut en stund men jag orkade inte gå så länge innan jag fick andnöd pga min täppta näsa. Sen kom syss med nybakta munkar, det och ett antal koppar kaffe piggade upp lite.
Har läst igenom din blogg igen för typ tusende gången, det första som står om mig är; hon kortslöt hela mitt inre kretssystem. Det sista som står om mig är; jag är jättekär i Beyonce, det är mysigt!

Din tjej

Andra dejten fick jag träffa lilla M. Jag tvekade, det var ju lite väl tidigt men du ville ju det så. Det gick superbra, och det var kul att se dig som pappa.
Vi hade nu bestämt att dejt nr tre skulle bli en resa till Frankrike(!), inget jag skulle gjort i vanliga fall men det här var inget vanligt. Du var så söt när du sa; är vi typ ett par nu som gör resor ihop, är du min tjej nu? Från den stunden var jag din tjej, och det var underbart.
Jag önskar så att jag fortfarande var din tjej.


Första gången

Mina tankar vandrar hela tiden tillbaks till den första dejten. Trodde verkligen inte att man kunde bli kär i någon sådär direkt, men det blev jag, och du med. När du sådär lite försiktigt lade armen om mig, shit var det kändes bra. Vi pratade verkligen om allt den kvällen, och aldrig blev det nån pinsam tystnad. Allt var bara så rätt.
Nu är allt så fel.

Tomt

Vi pratade igår på msn, några få rader bara, sen kändes det så tomt i mig. Du frågade hur jag mår, jag sa ok. Jag frågade hur du mår, du sa sådär, vadå, vill du att jag ska tycka synd om dig eller? Sen avslutade jag med ha det bra, du svarade du, du med...kram. Orkar inte ens analysera vad du menar, känner mig bara tom. Det är så tomt...

Dina ögon har en annan färg än den jag alltid har trott att de hade

Ligger hemma och är sjuk, förkyld. Det värsta med det är att jag har alldeles för mycket tid att tänka, tänka på dig.
Ringer nog inte idag i alla fall, man hör ju knappt vad jag säger.
Skulle vilja veta vad du sagt till din dotter om mig, jag vill verkligen inte att hon ska tycka illa om mig. Men det är svårt för små barn att förstå, antagligen tycker hon att jag är dum som inte kommer och leker med henne mer. Jag kan bli så arg när jag tänker på det, varför lät du oss börja tycka om varandra om vi ändå inte skulle få ses mer? Saknar lilla M så!

En svår och jobbig grej

Grillat, eller ja vi fick steka köttet eftersom det inte blev nån glöd, och kollat på film med några vänner ikväll. Skickade iväg deklarationssmset kl 23.55...
Har nästan bestämt mig för att ringa dig i morgon, vill så gärna höra din röst. Nu var det 11 dagar sen vi pratade sist. Undrar om du har tänkt på mig alls?
Tänker ofta på den kvällen vi stod på balkongen och du sa; jag är kär i dig, jag är mer än kär i dig. Det var inte så många veckor sedan, kan dina känslor för mig verkligen ha gått från mer än kär till ingenting?
S frågade idag om jag skulle kunna tänka mig att vara din vän, jag vet faktiskt inte men jag vet att jag inte bara vill avsluta såhär. Det är så tomt utan dig i mitt liv.

Tankar på annat

Idag har jag hjälpt mamma i hennes nya butik, det var kul och jag har faktiskt lyckats tänka på något annat än dig, stundtals. Kul att göra nåt nytt och pyssla och dona lite.
Tjejerna kom förbi och vi pratade efternamn, ska man byta när man gifter sig eller inte, inget jag behöver bekymmra mig över i alla fall.
Har blivit en hel del musik på sista tiden, mest Larsa som beskriver så otroligt bra hur det känns, sen finns det en låt som du brukade spela för mig; I wait for the day, you will see, you cant say no to me...

If i´m not made for you then why does my heart tell me that i am?

Kom just hem från jobbet, hamnar såklart med datorn i knät och kollar lite på dig, kan bara inte låta bli. Kom på mig själv på vägen hem att jag fortfarande hoppas. Antagligen för att du aldrig sa att du inte är kär i mig längre. Det är klart att du inte är det, du verkar ju inte ens undra hur jag mår, men jag tror jag behöver höra dig säga det. Tror jag behöver se dig när du säger det. Sista gången vi sågs sa vi hej då med pussar. Du har alltid tittat på mig med en kärleksfull blick och fått mig att känna mig så fin, behöver se en blick som säger det är slut för att jag ska förstå.
Just nu kan jag inte förstå att det inte ska vara vi.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Träffade Simon idag igen, han säger att jag borde åka hem till dig och kräva att du pratar med mig, jag är värd det. Jag vill verkligen det, men är lite rädd för vad du ska säga. Det skulle vara så skönt om du ville berätta för mig vad du känner, jag har fattat att du inte kommer säga att du vill ha mig, men tror att jag behöver svar på mina frågor innan jag kan gå vidare helt. Låt mig få veta vem du är egentligen, och vad du ville med oss. Det kanske inte var menat att det skulle vara du och jag men någonting finns det mellan oss, jag vet det och det tror jag du också gör. Tänker mer och mer på att jag saknar dig som person, inte kärleken i sig, vi hade ju så kul och funkade så bra på alla plan. Ska jag våga höra av mig och fråga om vi ska ses?
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick...

RSS 2.0