Hjärter dam vill vända blad

Jag vill verkligen gå vidare nu, få dig ur mina tankar och få känslan av tomhet och meningslöshet att försvinna. Men jag vet bara inte hur jag ska göra. Känns som allt roligt jag gör får mig att känna mig desto dåligare efteråt. Har varit hos en vän och fikat idag och träffat flera av mina närmaste vänner, det var jättemysigt och trevligt, men nu när jag är hemma i min ensamhet känns allt hemskt.  Kompisen jag var hos har en liten bebis och de har just flyttat in i sitt nya hus som är så fint,sen åkte alla hem till sina familjer/pojkvänner för en mysig söndagskväll, och här sitter jag.
Innan jag träffade dig mådde jag bra, visst jag kunde ibland sakna nån att vara nära och att dela allt med, men jag tänkte att han dyker nog upp när jag minst anar det, jag letade verkligen inte efter nån pojkvän. Sen fanns du bara där och allt var så bra, för bra för att vara sant tänkte jag, och så var det.
Varför vill du inte berätta för mig vad som var fel? Jag har sagt att jag behöver svar för att gå vidare. Jag sa oxå att jag vill att du säger att du inte är kär i mig, varför säger du inte det då? Du visar ju att det inte är så. En del av mig kan inte sluta att hoppas, även om jag vill det. Jag vill gå vidare.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst är det märkligt hur snabbt man vänjer sig vid tvåsamheten. Att må bra som singel en lång period är inga problem, men så fort det tar slut så känns det så otroligt ensamt plötsligt.

2007-05-13 @ 18:45:01
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Therrorese

Åh så är det ju precis....visa mig inte hur det KAN vara för då kan jag inte gå tillbaka till ensamheten igen utan sorg i hjärtat...

2007-05-13 @ 20:20:40
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: E

Jag försöker också sluta hoppas...men det är fan svårt!

2007-05-14 @ 00:28:37
URL: http://drogen.blogg.se
Postat av: Märtha

Fan vad det suger att längta och hoppas. Det är helt värdelöst..

2007-05-14 @ 12:05:56
URL: http://biancas.blogg.se
Postat av: E.

Att hoppas är jobbigt.

2007-05-14 @ 15:07:16
URL: http://nexttowaverleypark.blogg.se
Postat av: Kang

Hej!
Tack för snäll kommentar i min blogg. Blir ledsen när jag läser hos dig. Vet hur ont sådant där gör.

Värme från Kang

2007-05-14 @ 16:53:02
URL: http://helamig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0