Lite sliten

Har nu jobbat 50 timmar på 5 dagar, det var tufft, tur att jag är ledig ett par dagar nu.
I morgon ska jag åka och hälsa på Prinsessan som fyller 6 år. Ska ner på stan först och köpa en present, det blir såklart en prinsessklänning. Ska försöka hinna med en fika med mormor oxå, det var ett tag sen nu.

Kaptenen ringde ikväll, vi har inte setts på länge eller hörts av, det var skönt att höra hans röst. Jag tror att hans nya tjej har lite problem med att vi är vänner, det är synd för jag tycker så mycket om honom men jag vill inte förstöra något mellan dem så jag försöker vara lite laid back. Jag har känt honom i tjugo år nu, och vi var ett par i tio år så det är ju inte konstigt att vi betyder mycket för varandra, han är en viktig person för mig och kommer nog alltid att vara det.

Kommentarer
Postat av: malino

det är en knivig situation det där och den är med sorg jag säger att man har förlorat en å annan på vägen för att vännens partner inte kan acceptera vännens vänner.

2007-07-31 @ 23:42:24
URL: http://randigastrumpan.blogg.se
Postat av: Ester

Men lilla vännen- vad jobbar du med? Du sliter verkligen!

2007-08-01 @ 05:59:39
URL: http://missesters.blogg.se
Postat av: Fia

Förstår om du är sliten efter att ha jobbat så mycket! Skönt med lite ledighet då!

2007-08-01 @ 10:41:01
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: Hanna

Det finns så himla mycket leksaker till barn i den åldern. Jag längtar tills mina pluttar ska växa upp lite. Det blir roligare att köpa presenter då. Typ till mig själv, fast genom dem :)

2007-08-01 @ 20:02:18
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Marina

Hoppas du har en skön ledighet efter att ha jobbat så mycket. Är själv inne i en intensiv jobbperiod nu. Det tar på en. Imorgon är jag dock ledig. Ska njuta till fullo, för sen jobbar jag hela helgen...

2007-08-02 @ 22:38:09
URL: http://wondrous.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0